fbpx

Col·legi Jesús Maria Sant Gervasi

El Col·legi Jesús Maria Sant Gervasi és un centre catòlic, que promou la formació integral dels alumnes d’acord amb la formació cristiana de l’home, de la vida i del món. La institució participa activament en la transformació i millora de la societat: tenen una visió esperançada de la tasca educativa. La seva és una pedagogia preventiva, arrelada en els seus orígens, que fa que s’apropin als seus alumnes per a orientar-los i motivar-los. És per això que ofereixen una educació integral, oberta, crítica, accessible a tots, i que promou el desenvolupament de totes les dimensions de la persona: física, afectiva, social, intel·lectual, ètica i transcendent.

La seva pedagogia és personalitzada i para especial atenció als més necessitats. Treballen en la promoció d’un ambient familiar, amb un estil senzill i acollidor, on s’afavoreix el treball en equip i la participació de tots els membres de la comunitat educativa. Estan oberts al món, integrats en la realitat social i cultural del nostre temps i del nostre entorn, tot promovent una actitud solidària i responsable.

La seva trajectòria com a escola ens reafirma en la idea que el nostre treball es fonamenta en una sèrie de valors que podem trobar en cadascuna de les actuacions del col·legi Jesús Maria Sant Gervasi.

Valors del col·legi Jesús Maria Sant Gervasi

  • El valor de la interioritat, que ens porta a reflexionar abans d’actuar, a prendre consciència de nosaltres mateixos i la relació amb l’entorn i amb Déu.
  • El valor de la pau i la convivència, que ens ajuda a viure tenint en compte el diàleg, la cooperació i el perdó.
  • El valor de la justícia i la solidaritat, que ens porta a rebutjar la violència, l’explotació i la venjança, en un esforç per construir un món millor.
  • El valor de l’acollida, que ens permet acceptar aquell que és diferent, i ens ajuda a obrir-nos a altres contextos, altres cultures i altres religions.
  • El valor de la llibertat i l’esperit crític, que ens prepara per prendre decisions i per acceptar les nostres responsabilitats i limitacions
  • El valor de l’esforç i la responsabilitat, que ens dóna capacitat per ser autònoms i també per treballar en equip.

Contacte

Adreça: Passeig de Sant Gervasi, 15, 08022 Barcelona

Telèfon: 934 17 12 00

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web