fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Es manifesten els gossos al Turó Park

Compartir

BARCELONA 10 05 2017 Sociedad El regidor del districte de Sarria-Sant Gervasi Daniel Modol i el comissionat d Ecologia Frederic Ximeno presentan el proyecto de rehabilitacion del Turo Park En la imagen vecinos con perros en el Turo Park FOTO de JULIO CARBO

Al Turó Park, gossos no

Fa uns mesos, parlàvem sobre la nova norma imposada per l’Ajuntament, la qual deia que els gossos no podien entrar al Turó Park de Sarrià, un dels parcs més grans i emblemàtics de la ciutat, on de sempre hi havia hagut bastant tradició de passejar les mascotes.

El cas és que un cop es va imposar la norma, van haver alguns dels amos de les  mascotes les quals van fer cas omís a la nova norma, i com a conseqüència se’ls hi va posar les respectives sancions en cas de ser enxampats.

Un col·lectiu nombrós

Després d’uns mesos, la setmana passada, un col·lectiu que defensava el seu dret de passejar mascotes pel Turó Park, es van reunir tots amb els seus gossos, per tal de fer veure el seu malestar davant d’aquesta normativa, la qual ni entenen ni volen respectar.

Per altra banda, en el seu dia l’Ajuntament va argumentar dient que aquesta norma es prenia pel bé i l‘interés comú, ja que prèviament, les queixes eren molt abundants per part dels usuaris que freqüentaven pel parc sense mascotes. El cas és que sí que és cert, que al parc hi havia amos que deixaven sense lligar les seves mascotes, fet que molestava a aquelles persones que va passejaven tranquilament, ja que no s’ha d’oblidar que no tenen la necessitat d’haver d’aguantar que se li hagin d’apropar animals sense el seu consentiment.

L’Ajuntament no cedeix

Més enllà del debat que pugui haver en aquest tema, s’ha de dir que des del primer moment sempre hi ha hagut dues parts ben diferenciades. Els amos de mascotes van rebutjar completament la nova norma, però per l’altre costat, els que van a passejar al parc, han rebut des de l’inici amb molt bones acceptacions el fet que es prohibeixen els animals, ja que sempre han considerat que s’ha passejat molt millor i a gust. De fet, cal dir que gràcies a les peticions d’aquests ciutadans, l’Ajuntament va decidir realitzar aquesta normativa.

Tot i així, després d’aquesta manifestació que han fet els amos de les mascotes, cal dir que l’Ajuntament es manté ferm amb la seva postura, fins al punt que ha declarat que la nova norma està sent tot un èxit i que els ciutadans sense mascotes poden disfrutar amb tot el seu dret d’una estància agradable al parc.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.