fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Les empreses busquen la fórumula de tenir èxit

Compartir

Les agències de viatges intenten innovar

Les empreses busquen l’èxit. Ho fan en un sector on és crític invertir i apostar per la tecnologia mòbil. En un primer moment, Internet va provocar que els usuaris s’allunyessin de les agències de viatges tradicionals i s’apropessin als intermediaris, com poden ser buscadors i comparadors online. L’smartphone encara ho ha accelerat tot més, ja que està canviant els hàbits dels viatgers, fins i tot durant el mateix viatge.

Les agències de viatges online intenten innovar al llarg de la cadena de valor per incloure noves solucions, com ara la incorporació de la realitat virtual i augmentada amb el suport del cloud. L’aplicació d’Iberia compta, per exemple, amb una funció de realitat augmentada que permet mesurar l’equipatge de mà que el viatger vol portar a l’avió per saber si compleix amb l’estàndard fixat. 

Per altra banda, estan molt centrades en el posicionament, la qualitat del servei, les apps, els nous models de negoci, la fidelització, el coneixement del client i les noves experiències, i per assumir un bon rol en aquest nou escenari han d’adaptar-se a la velocitat de demanda del client. 

Així doncs, la importància d’aquest sector per a l’ecommerce és capital, i viceversa. Les agències de viatges i els operadors turístics tenen el percentatge més gran (13,2%) de volum de negoci de comerç electrònic a Espanya, seguit pel transport aeri (7,7%) i la roba (5,7%), d’acord amb un informe de Fundación Orange sobre transformació digital al sector turístic.

Això no obstant, les empreses busquen  l’èxit. Existeix un elevat desconeixement a l’hora d’aplicar tecnologies més avançades, com el cloudcomputing, el big data o el business intelligence. A més, hi ha obstacles econòmics i una necessitat de millorar l’organització i l’estructura per part de moltes empreses del sector. El ritme i la velocitat del canvi tecnològic també resulta massa accelerat per a diversos actors, que es troben amb sèries dificultats per innovar i transformar-se.

 

Tags:

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.