fbpx

Escriu aquí

Les Corts

Els veïns de Les Corts posen deures a l’alcaldessa

Compartir

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, es va trobar el passat divendres 1 de febrer amb els veïns i veïnes del barri de les Corts a la Biblioteca Montserrat Abelló per tal de recollir, de primera mà, les demandes i les necessitats del barri i la ciutat.

La manca de residències públiques per a gent gran, l’ús de l’edifici de Telefònica del carrer Burdeus, l’actuació municipal davant les obres sense llicència, l’ocupació de pisos buits, la petició d’àrees verdes per a gossos i l’accessibilitat dels comerços per a persones amb mobilitat reduïda, entre d’altres, van ser els primers temes que veïns i veïnes van plantejar a l’Alcaldessa. Pel que fa a l’educació, es va demanar més informació sobre la fusió dels instituts Ausiàs March i Joan Boscà. Un tema recurrent durant la sessió va ser canvi de recorregut dels autobusos H10, H8 i 54 arran de la implantació de la darrera fase de la Nova Xarxa de Bus a la ciutat. També es va preguntar l’actual estat de l’Espai Barça, la necessitat de tenir més pediatres al districte o sobre l’estat de les casetes de la Baixada del Monestir.

L’alcaldessa va explicar que la ciutat té un dèficit molt gran de places públiques de residències per a la gent gran i que l’Ajuntament treballa perquè la Generalitat, que és qui en té la competència, agilitzi aquest tema. Respecte a l’educació, es va comprometre a demanar informació  sobre el procés de fusió dels instituts, així com també l’aclariment de com s’ha pres aquesta decisió. Sobre les queixes de la nova xarxa de bus, l’Alcaldessa va exposar que s’estudiaria amb TMB quines modificacions es poden dur.

Quant a l’Espai Barça, l’Alcaldessa va informar que actualment hi ha un recurs administratiu per part de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes, tot i que creu que s’ha aconseguit un bon acord.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.