Escriu aquí

Els ciclistes volen millorar l’Avinguda de Madrid

Compartir

Els ciclistes de Barcelona proposen canvis en aquesta via per reforçar-ne la seguretat

Els ciclistes asseguren que circular per aquesta avinguda és perillós. Diuen que n’hi ha cinc carrils i sovint els cotxes i motos no respecten els usuaris de la bici. Per reforçar les mesures de seguretat, l’associació Amics de la Bici proposa solucions com instal·lar-hi un carril bici segregat o un carril mobilitat, que serveixi tant per a bicicletes com per a autobusos.

A les xarxes socials s’ha pogut veure diversos ciclistes que han denunciat situacions de perill que viuen a l’avinguda de Madrid.

Els ciclistes es queixen del fet que no coneixen els drets i les necessitats de les bicis.

els ciclistes barcelona

L’associació creu que la solució radica en reduir la circulació de cotxes a tota la ciutat. Però una altra proposta que han plantejat és la construcció d’un carril mobilitat, que fos més ample de l’habitual, i per on poguessin circular només busos i bicicletes, guanyant així seguretat.

En cas de crear-se un carril bici a l’avinguda de Madrid (que continués per Berlín) els ciclistes enllaçarien amb la via per a bicicletes que neix al carrer de París i que connecta els barris de Sants i les Corts amb el centre de la Barcelona. En l’actualitat, aquest encreuament resulta dificultós per als ciclistes. Des de Berlín per la calçada han de pujar a la vorera i sortejar fins a cinc semàfors per poder enllaçar de manera segura amb el seu carril.

L’Ajuntament va aprovar recentment un nou paquet de carrils bici per tota la ciutat, comptant amb aproximadament amb 45 km més de vies per als ciclistes de la ciutat.

Tags::

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *