fbpx

Escriu aquí

Actualitat

El transport públic se suma a la vaga

Compartir

metro-acn_1_630x630

Per una causa digne

Avui es preveu a Barcelona una gran mobilització degut a la vaga general que es farà durant el dia d’avui del 8-M. Un moviment amb l’objectiu de lluitar per la igualtat de gènere, convocada pel col·lectiu femení, que entre altres coses, reclama que hi hagi igualtat salarial en les condicions laborals entre homes i dones, així com enfrontar-se a la violència de gènere i estereotips que predominen dins de la societat.

Entre altres llocs, a Barcelona la manifestació recorrerà la Diagonal des del Passeig de Gràcia a partir de les 18.30 hores. D’aquesta com és lògic en qualsevol jornada de manifestació, l’assistència preveu una important afluència, fins i tot més de 10.000 persones podrien estar presents durant el transcurs del dia.

Un transport de vaga

Això és conseqüència que la gent per desplaçar-se opti a agafar el transport públic ja que sempre acostuma a ser la millor opció i més eficient per moure’s per la ciutat. Ara bé, els propis manifestants que utilitzin el transport públic, tindran una controvèrsia, ja que TMB, Tram, Ferrocarrils Catalans i RENFE s’han afegit a la causa, i han convocat serveis mínim durant tot el dia en les hores punta i determinats moments del dia.

Així doncs, la jornada de vaga serà de transports tindrà uns serveis mínims del 33% de transport habitual.

Els serveis mínims del metro i del bus de l’àrea metropolitana de Barcelona operat per TMB, així com el Tram, serà del 50% en hores punta (des de les 6. 30 hores a les 9. 30 hores i des de les 17.00 a les 20.00 hores ) i del 25% en hores punta.

Veurem com evoluciona durant el dia, però el que està clar és que les previsions diuen que serà una vaga multitudinària que estarà present a les grans ciutats de l’Estat i de Catalunya, en què Barcelona com sempre, sens dubte acollirà una de les manifestacions més destacades de tot el país.

Tags:
Article anterior
Següent article

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Següent