fbpx

Escriu aquí

Actualitat

El Parc de Torreblanca, 12 hectàrees per gaudir en família

Compartir
parc torreblanca

Durant l’estiu els pares i les mares busquen activitats per poder realitzar amb els seus fills. Aquest any, en conseqüència de la pandèmia de la covid-19 encara és més complicat. Ja que per mantenir la seguretat i els contagis controlats, molts espais i serveis d’entreteniment estan tancats. No obstant, avui us portem una proposta que de ben segur us agradarà. Es tracta del Parc de Torreblanca ubicat entre San Joan Despí, en Sant Just Desvern i en Sant Feliu de Llobregat.

Els motius pels quals el Parc de Torreblanca és una bona opció per passar un dia en família

Per una banda la seva amplia extensió fa que s’hi puguin realitzar moltes activitats a l’aire lliure i viure experiències rodejats de naturalesa.

Per una banda s’hi troba un preciós llac amb accés a una torre. I per un altre extrem un pont que el travessa.

Afegim també com a motiu per passejar i descobrir els racons del Parc de Torreblanca, buscar els salts d’aigua i els camins amagats.

Per una altra zona, trobarà un laberint creat amb vegetació. En aquest mateix espai fa 100 anys s’hi trobava la casa senyorial dels marquesos de Monistrol i que va ser demolit l’any 1950 conseqüència del seu mal estat després de la Guerra Civil.

Alguns animals habiten en el parc i amb sort, podràs veure’n algun

Tot i la felicitat dels més menuts alhora de topar-se amb alguns dels animals del parc, em de saber que aquests es troben aquí perquè han sigut abandonats. Tot i aquesta mala actuació d’algunes persones, els animals s’han adaptat a l’entorn i hi conviuen. Tal és així que s’han convertit en motiu de visita per moltes famílies.

Si tens sort, alguns dels animals que pots veure en el llac són ànecs, oques de granja o tortugues de Florida. Passejant entre la flora quan hi ha poca gent, pots topar-te amb un conill. A més, també hi ha paons, lloros i cotorres exòtiques.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.