fbpx

Escriu aquí

Agenda

El festival més sensual de tots

Compartir

Quan a Woody Allen li van preguntar si el sexe era una cosa bruta ell va contestar que necessàriament havia de ser-ho per ser bon sexe. Ara bé,  el sexe també pot ser educatiu, artístic i fins i tot una excusa per divertir-se. Descobrir aquestes facetes és l’objectiu de l’ EroStreet Festival 2017, un esdeveniment que se celebrarà el 24 i el 25 de juny al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona.

Aquest festival pretén donar veu a totes aquelles pràctiques o aspectes de la sexualitat que, per un motiu o un altre, han quedat tradicionalment relegades a un segon pla dins la nostra societat, per exemple: LGTB, poliamor (relacions amoroses entre dues o més persones al mateix nivell), BDSM (pràctiques de dominació i submissió consentida i consensuada), món swinger (intercanvi de parelles), sexe tàntric, fetitxisme, pornografia o sexualitat en persones amb diversitat funcional. El públic assistent tindrà l’oportunitat de visitar els diferents estands on trobarà les últimes novetats en productes eròtics i podrà participar en tallers teòric/pràctics, com el de fel·lació o cunnilingus -entre els top ten de Sex Academy Barcelona-. També us permetrà conèixer professionals del sector, compartir punts de vista en diferents taules rodones o gaudir d’exposicions d’art eròtic.

De moment hi ha confirmats tallers sobre fotografia eròtica, l’evolució de l’atractiu sexual, sexe segur, poliamor o un laboratori de zones erògenes, i moltes performances artístiques originals que combinen sexe i art.

Un nou discurs sobre el sexe

L’EroStreet Festival va néixer el 2016 amb l’objectiu de liderar un nou discurs sobre sexe  i promoure una sexualitat sana i divertida. És un projecte impulsat per Sex Academy Barcelona, la primera acadèmia de sexualitat a Espanya i que compta amb la col·laboració de nombrosos professionals del sector. “La finalitat d’organitzar l’EroStreet festival és desmitificar la sexualitat, trencar amb els tabús i la deficient educació sexual, no només en joves, sinó també en adults. D’altra banda, també volem unir els professionals del gremi de la sexualitat de les diferents àrees, així com mostrar aquesta diversitat al públic assistent”, assegura Laila Pilgren, directora de Sex Academy Barcelona.

Sota un ambient festiu, el festival pretén portar aquesta conversa als carrers de Barcelona i animar la gent a que parli de sexe, es formi i, sobretot, al fet que visquin la seva sexualitat lliure de pors i prejudicis. L’esdeveniment està dirigit a tots els públics, ja que entén que la sexualitat forma part de tots i totes, independentment de l’edat o l’orientació sexual. Amb una vocació pedagògica vol dotar Barcelona d’un esdeveniment de qualitat allunyat de la frivolitat d’altres cites de temàtica similar. L’EroStreet aspira a convertir-se, per tant, en un referent anual on explorar l’art del sexe des de la professionalitat, la diversió i l’elegància.

 

*LA TORRE DE BARCELONA

 

DESTACAT: El públic assistent tindrà l’oportunitat de visitar els diferents estands on trobarà les últimes novetats en productes eròtics i podrà participar en tallers teòric/pràctics.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.