fbpx

Escriu aquí

Llar

Dormir malament, principal causa d’accidents laborals?

Compartir

No gaudir d’un somni reparador, dormir poc o no fer-ho de manera adequada afecta de manera directa al rendiment laboral, de tal manera que no només es manifesta de manera absentisme, sinó que augmenta greument el risc de patir un accident laboral. I per si no fos suficient, aquesta falta d’atenció provocada per la falta de son, pot causar problemes més greus com una discapacitat permanent del treballador. Alberto Andrés Medina, especialista de la clínica de trastorns del son de la facultat de Medicina, senyala que l’insomni, la síndrome del son insuficient i l’apnea i hipopnea, són els trastorns més freqüents entre la població. Recalca que les per· sones que pateixen d’insomni, presenten alteracions en la memòria verbal, aquella on s’emmagatzema la informació de números. En canvi, les persones afectades per apnea manifesten problemes amb la memòria alterativa, aquella que emmagatzema records de coneixements adquirits o personals, de la mateixa manera que pateixen de microdespertades durant la nit que originen insuficiència d’oxigen als pulmons, cervell i al cos en general, de tal forma que afecta directament al rendiment de l’endemà i a la falta de descans.

 

Dormir malament i la falta de son, un problema real

Segons un estudi sobre Salut i Descans realitzat per ASOCAMA i FUNDADEPS, un 32% de la població espanyola s’aixequen cada dia cansats i sense energia o amb dolors musculars, més del 5% pateix d’insomni i un 17% triga més de 30 minuts en adormir-se. Són cada vegada més les empreses que fabriquen nous matalassos per a intentar satisfer la necessitat dels usuaris, no obstant això, aquests productes estan poc regulats i en prou feines existeix una normativa bàsica que garanteixi la seguretat i adequació pel descans. Les noves empreses de matalassos poden estar desenvolupant articles sense disposar de criteris tècnics i científics que cuidin de la salut, la higiene postural i la qualitat, així com les exigències de seguretat i durabilitat. Aquesta falta de normatives bàsiques en els equips de descans, son les que cau· sen un producte de baixa qualitat que posa en perill la salut de l’usuari provocant així la majoria dels trastorns del son.

Palau del descans, matalassers des de fa més de 100 anys

Referent del descans a Barcelona des de 1900, són molts els anys que avalen Palau del descans com a importador de matalassos exclusius de firmes de qualitat amb un renom dins del sector per tal d’oferir un producte excel·lent, pensat i produït pel total descans de l’usuari, complint així amb totes les exigències tècniques, de salut, posturals, d’higiene, seguretat i durabilitat que s’exigeixen.

Últimes tendències

El sector del descans està en proves constants i descobriments de nous materials i espumes que posin fi a la falta de descans de l’usuari i per conseqüència, al deteriorament de la seva salut. És per aquest mateix motiu que Palau del descans, visita cada any les fires més importants de descans on es presenten nous prototips i equips de descans que incorpora a la seva botiga de Barcelona després de fer-ne un exhaustiu control. Marc Capell, propietari de la botiga i membre de la quarta generació d’una família de matalassers, només aposta per aquells equips de des· cans que garanteixen la salut de tots els usuaris. De la mateixa manera que no hi ha dues persones que dormen igual, no hi ha dos matalassos iguals. A Palau del des· cans rebràs un assessorament personalitzat en tot moment que t’ajudarà a trobar el que busques per a millorar la teva salut i rendiment.

Més que complements

Quan ens parlen de complements del descans, com són els toppers, coixins, roba de llit… no li donem la importància que realment té. Si bé és veritat que el matalàs en si és la base del descans, els complements ajuden a embolcallar i tancar el cercle perfecte del son reparador que tant busques. Per a això i molt més, tots els professionals de la botiga de Palau del descans, estaran a la teva disposició per a oferir-te el que necessites tenint en compte les teves exigències durant la nit. Dormir bé és fer salut.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.