fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Com decorar la teva llar

Compartir
decorar llar

Per a sentir un habitatge de veritat com teu, independentment de si és de propietat o de lloguer, són necessàries dues coses. D’una banda, omplir-la d’experiències, de records personals i passar temps en ell. Per un altre, decorar-lo al teu gust, donant-li aquest toc personal inconfusible que et permet relaxar-te i gaudir dels espais.

Decorar una casa no és senzill.

Si tens poca experiència, aquí tens una sèrie de consells per a decorar la teva llar amb estil i bon gust.

El primer de tot, és tenir clar quin espai has de decorar i conèixer els punts forts de l’habitatge per a potenciar-los, i quins són els febles, per a dissimular-los.

Per a configurar la teva llar i aportar-li calidesa i un toc únic i personal, necessites utilitzar detalls originals: objectes amb personalitat, amb la seva història, evitant els fabricats en sèrie que trobes a qualsevol casa. Pots emprar unes fotos emmarcades amb carinyo, la justa quantitat d’objectes antics, uns pocs llibres, mobles amb entitat pròpia…

Evita convertir la teva llar en un remolí de colors.

Utilitza una paleta de colors que es complementin a la perfecció i no resultin estridents. Els colors dependran molt del toc que vulguis donar-li. Si busques un aspecte rústic, els colors terrosos i verds seran més apropiats. Si busques una casa mediterrània, el predomini del blanc amb notes de color blau no pot faltar.

El talent per a decorar té molt d’adquirit. És per això que cal arriscar i provar diferents opcions. Amb la pràctica, s’acaba aprenent. Crear una llar té molt a veure amb el mètode de l’assaig i error, ja que el toc perfecte no s’aconsegueix de la nit al dia. Amb el pas del temps aniràs afegint nous elements i eliminant d’altres. No s’ha de tenir pressa, ni voler “acabar de cop la casa”. Decorar és un procés constant i llarg en el temps.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.