fbpx

Subarna

Fundada el 1982, la sala de subhastes Subarna va néixer des d’un primer moment amb la ferma vocació de gestionar la compra venda d’objectes i obres d’art mitjançant subhasta pública.

Per això, compta amb un equip d’experts de provada experiència, historiadors de l’art que es troben a la vostra disposició per estudiar i expertitzar les vostres possessions, proposant-vos la possibilitat de valoracions confidencials i gratuïtes. Així mateix, els seus coneixements permeten oferir als compradors les màximes garanties del que adquireixen.

Gràcies a això, a través de la nostra sala han estat venudes infinitat d’obres que han passat a formar part de col·leccions importants tant nacionals com internacionals, així com de museus i institucions públiques com el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Davant del repte que suposa adaptar-se als nous temps però sense oblidar les necessitats dels seus clients, Subarna ha adoptat una visió capdavantera al mercat de l’art, en què combina l’atenció personalitzada amb els recursos més innovadors per a la millor venda dels seus productes . És per això que des de l’any 2018 va iniciar la seva etapa actual, marcada per la presència d’una direcció renovada però amb una dilatada trajectòria al sector de l’art.

Contacte

Adreça: C/ Diputació, 278 08009 Barcelona

Telèfon: 93 215 65 18

Per a més informació, podeu consultar aquí la seva pàgina web.