fbpx

Escriu aquí

Actualitat Salut

Consells per tenir una bona higiene bucal

Compartir

La neteja bucal diària és un element essencial per la nostra salut, evita que l’acumulació de bacteris afectin l’esmalt i es formin càries.

L’higene bucal també evita l’acumulació de placa bacteriana i la formació de carrall que pot arribar a provocar la caiguda de les dents a causa de malaltia periodontals.  

Higiene bucal 2
Per aquest motiu avui us portem 8 consells que ajudaran a cuidar la vostra boca.

 1. Raspallat lentament, amb moviments curts i suaus, fent atenció a les genives, les dents posteriors i les zones que envolten les corones de les dents. Has de raspallar-te amb moviments de dalt a baix i de baix a dalt. També és important raspallar la llengua de darrere en endavant per moure els bacteris.
 2. És necessari raspallar-se les dents mínim dues vegades al dia, l’ideal és raspallar-se les dents després de cada àpat però mínim al matí i a la nit.
 3. Si pots utilitza un raspall elèctric, d’aquesta manera és el raspall el que et guiarà.
 4. És necessari renovar el raspall cada 3 mesos, canviar-lo cada trimestre evita malalties periodontals.higiene bucal 3
 5. Utilitza fil dental, ja que ajuda a prevenir la formació de càries interdentals i elimina l’acumulació de placa bacteriana.
 6. Utilitza col·lutori, ja que redueixen el volum de la placa i evita patologies i infeccions.
 7. Vés al dentista dues vegades l’any, l’opinió dels professionals és molt important a l’hora d’avaluar l’estat de la salut bucal.
 8. Mastica xiclet, ja que els xicles sense sucre eviten les càries dentalsaltreure d’entre les dents els bacteris. A més a més afavoreixen la producció de saliva, que conté calci i fosfat. Masticar xiclet reforça les dents després dels atacs àcids del menjar.
 9. Realitzat com a mínim una neteja a l’any. Una neteja més profunda permetrà eliminat les taques i elcarrallde les teves dents i amb això podràs prevenir malalties que provoquen la mobilitat i la pèrdua de les dents. Una boca maca amb unes dents netes i cuidades és una carta de presentació i un termòmetre de la nostra salut.

Si tu també vols començar a cuidar la teva salut bucal com cal, no dubtis en acudir al doctor Lopez Burguete, un dentista amb més de 40 anys d’experiència situat al carrer Freixa de Barcelona. Higiene bucal

Tags:
Següent article

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
 • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
 • Legitimación Tu consentimiento.
 • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
 • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Següent