fbpx

Escriu aquí

Reportatge

Consells per a trobar parella a l’estiu

Compartir
Una parella en una vetllada romàntica

Una parella en una vetllada romàntica

Busqueu l’amor? Aquesta és una bona època

Quan pugen les temperatures, puja la libido. Tenim més predisposició per sortir, per conèixer gent i gaudir del temps lliure. Segurament per això motls es preparen a hores d’ara per a una gran aventura, o per a unes quantes. Revisem a continuació algunes claus per trobar parella i que poden ser especialment eficaces durant l’estiu.

Imprescindible ser divertit

Segons una detallada investigació del cientígic francès Nicolas Gueguen, expert en conducta, semblar divertit és el més efectiu, per als homes. Hi ha un 43% de possibilitats que la noia acabi regalant el seu número de telèfon a un home que aparenti ser divertit. Alerta! No es tracta d’acostar-se a la noia i llançar acudits d’Eugenio a discreció sinó de semblar realment divertit. La noia, per exemple, es fixarà si els teus companys de farra riuen i s’ho passen bé. Si és així, tens gairebé la meitat del seu telèfon.

Porta una guitarra sempre amb tu

Semblar un músic també funciona amb les noies, segons explica Gueguen. I diem semblar perquè Gueguen, que és un investigador seriós però molt de la broma, és el primer en reconèixer que en principi n’hi ha prou de carregar una guitarra acústica per fer el primer acostament. Ja veurem què passa quan us toqui fer-la sonar però és una cosa que podeu discutir durant la primera cita íntima.

La sensibilitat és un valor en alça

No funciona sempre ni amb totes les noies però de partida heu de saber que el 24% són receptives si us veuren amb un pom de flors a les mans o fent alguna altra activitat que mostri la sensibilitat que proteu ben endins. Com en el cas de la guitarra tampoc no cal que les flors siguin per a la noia en concret, n’hi ha prou que les aneu passejant amunt i avall fins que alguna noia es fixi en vosaltres.

Un gos, element clau

Si el gos ja és un bon amic vostre, encara ho serà més després de saber què li va passar a un dels col·laboradors de Gueguen. Aquest jove de 20 anys va sortir al carrer amb un gos i es va dedicar a llançar-li floretes elegants a les noies de 18 a 25 anys, floretes del tipus “Només volia dir-te que ets molt maca. Aquesta tarda treballo però m’agradaria trucar-te i que anéssim a fer una copa algun dia”. Una cosa elegant i gens intimidatòria. Doncs bé, acompanyat del gos, el 28% de les més de 100 noies consultades van donar-li el telèfon. En canvi, sense el gos només un 9’8% van cantar-li el número. L’estudi no concreta si el telèfon era correcte ni si el col·laborador de Gueguen es va extralimitar en l’estudi però la funció socioafectiva del gos, un mongrel de pèl negre, és evident.

L’amabilitat va a la baixa

És una cosa que molts homes no acaben d’entendre. Són amables i atents amb les noies però això no genera cap interacció, o com a mínim la que ells voldrien. Gueguen també ha investigat aquesta qüestió. Va enviar un dels seus col·laboradors al carrer amb la missió d’ajudar les noies, per exemple, a trobar l’adreça que cercaven. Després de l’ajuda corresponent, el col·laborador s’interessava per les noies i els demanava el telèfon. En aquesta cirscumstància només un 15% de les noies va entrar en el joc. I és que elles, al cap i a la fi, només volien trobar una adreça.

Els lletjos tenen una oportunitat

Un estudi publicat recentment a la revista Gender Issues posa en relleu perquè hi ha tantes dones maques que van amb homes lletjos. A banda de raons no estrictament relacionades amb l’atracció (com ara l’edat o el potencial econòmic, per exemple) la investigació es fixa en com les dones trien els homes en les webs de cites. I els resultats demostren que les dones no rebutgen directament als homes lletjos, si els troben altres virtuts. Ara bé, els lletjos sí que penalitzen més en el cas que es portin malament. Això vol dir que les dones seran més tolerants amb un home atractiu que amb un de lleig però la primera aparença no és definitiva. Els lletjos doncs tenen una oportunitat, que no la desaprofitin.

Una música adequada

Us heu preguntat mai perquè tantes cançons parlen d’amor i de sexe, fins i tot de manera explícita? L’oïda és un sentit bàsic per a l’excitació secual i la música té una capacitat gairebé única d’activar més parts del cervell que qualsevol estímul. Una cançó apropiada us pot ajudar a lligar més que qualsevol altre element extern, però cal que hi hagi una predisposició per part de l’altra, esclar. Sinó no hi ha manera per molt excitant que sigui la cançó. Algunes propostes per escalfar l’ambient: Sexual healing, de Marvin Gaye; Rid of Me, de PJ hardy o l’eterna de Je t’aime… Moi non plus, de Serge Gainsbourg i Janet Brkin. I want your sex, de George Michael, és una opció més directa encara.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.