fbpx

Escriu aquí

Salut

Coneixes la neteja dental amb bicarbonat?

Compartir

neteja-dental-bicarbonat

El Doctor Sotelo (Aureadent) ens parla de com ha augmentat la demanda d’aquest servei en front a la neteja dental estàndard i ens explica perquè.

Per mantenir una correcta higiene bucodental i prevenir patologies de la boca com ara les càries i la malaltia periodontal, a més de fer servir el raspall de dents diàriament, al menys tres vegades al dia o idealment cada vegada després d’un àpat, i la seda dental al menys un cop al dia, és important fer-se una revisió dental i una neteja una o dues vegades a l’any -això depèn de diferents factors com la genètica de la persona, l’exposició a productes nocius com el tabac i el cafè, la ingesta elevada de sucre…-.

Normalment, es fa una neteja dental estàndard que ens dona pulcritud i aconsegueix fins i tot que les dents es vegin lluents. Tant de bo si poguéssim solucionar totes les imperfeccions de les dents amb aquesta intervenció, però hi ha placa i taques realment difícils de treure.

És més possible aconseguir uns resultats òptims i recuperar el somriure amb una neteja dental amb bicarbonat. Que inclou, a més de la neteja habitual, un tractament amb una pistola que llença bicarbonat sòdic per combatre la placa i treure taques difícils, així també millorant la prevenció de les càries.

En quant a la duració, una neteja estàndard es pot fer, minuciosament, en uns 30 minuts. I la neteja amb bicarbonat amb 45 minuts.

El resultat és molt satisfactori, i de vegades es confon amb un blanquejament perquè es veuen les dents molt netes i més blanques. Tot i així, si el que es vol es arribar a un nivell alt de blanquejament, la recomanació del Doctor Sotelo es combinar aquesta neteja amb un blanquejament dental (que es pot encarregar a la clínica i aplicar-se a casa).

Pots consultar a Aureadent, sense compromís, qualsevol dubte que tinguis sobre la cura de les teves dents. Visita la pàgina www.aureadent.com

 

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Articles relacionats

Següent