Escriu aquí

Compte enrere pel Mercat de Sant Antoni

Compartir

obertura mercat de sant antoni

Un procés llarg

Després de molts mesos esperant la remodelació del nou mercat de Sant Antoni, sembla que estem a les vísperes de la data final perquè el mercat comenci la seva activitat després de les reformes corresponents.

Com ja hem ho hem comentat en diverses notícies, ha sigut un procés molt llatg, en el qual primerament el mercat original es va veure obligat a haver de canviar pràcticament quasi tota la seva estructrura degut a l’antiguitat que tenia la seva façana i la seva contrucció.

Posteriorment va ser quan van establir un mercat de Sant Antoni provisional, de manera que romandraven els comerços a nivell general, però lògicament no tenia ni molt menys la mateixa esséncia que el Mercat de Sant Antoni de toda la vida, el que tots coneixem.

Una data esperada

L’obertura està prevista en un principi per la setmana que ve, concretament el pròxim dimecres 23 de maig, data en què molts veïns estaran expectants i eufòrics de tornar al mercat del barri. Molts han confirmat la seva assistència, ja que la noticia s’ha escampat com la pòlvora, a més dels butlletins d’informació que s’han repartit durant aquests dies.

Problemes en el camí

A més cal dir, que com ja vam dir en algunes notícies a La Torre de Barcelona, aquest mercat provisional ha tingut molts problemes durant la seva estància, no només pel que fa a aspectes de botiguers i locals que no tenien els espais adequats que els consideraven, sinó pel que fa al manteniment de la carpa que protegia el mercat, ja que en més d’una ocasió va tenir molts problemes.

La pluja, la brutícia acumulada al sostre, les queixes dels veïns, el preu de lloguer de l’espai… Tot era un conjunt de factors que tot i que s’ha suplit bastant bé (dins de les possibilitats), cal dir que alhora hi ha hagut algunes traves pel camí.

Expectació per part dels veïns

Tot i així, el que està clar és que els comerciants i clients habituals estan esperant amb moltes ganes que obri el Mercat de Sant Antoni, el de tota la vida. A més s’ha de dir que segons alguns clients habituals, hi ha hagut alguns que van deixar d’anar al Mercat de Sant Antoni provisional, ja que consideraven que no complia les característiques i condicions que havia de tenir i preferien fer les compres en altres llocs.

Per tant, possiblement es recuperi a aquells clients més nostàlgics i tradicionals que ha tingut el mercat, alhora que molts comerciants tornin i tinguin els acomodaments i espais que potser abans no tenien i que, lògicament han trobat a faltar alguns amb la provisionalitat d’aquests mesos.

Tags::

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *