fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Comença la instal·lació del carril bus/taxi al carrer d’Aragó

Compartir
El carrer d'Aragó de Barcelona

El carrer d’Aragó, una de les arteries principals de Barcelona, perdrà un dels sis carrils per a vehicles privats en favor de l’instal·lació d’un exclusiu per a autobusos i taxis. La mesura, anunciada al juliol, respon a la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic.

La mesura ajudarà a lluitar contra el canvi climàtic

L’ajuntament de Barcelona preveu que passaran per Aragó uns 6000 vehicles menys, ja que es cedirà un 16,7% de l’espai. Amb aquesta mesura s’intentarà que els usuaris afectats utilitzin el transport públic, reduint l’impacte en el medi ambient.

El carrer d’Aragó és una de les grans artèries de la ciutat, ja que connecta l’avinguda Meridiana amb Diagonal i passeig de Gràcia. Dels grans carrers de Barcelona, seguia sent l’únic que no tenia un carril exclusiu per a transport públic. Això sí, encara que es farà aquesta modificació el carrer d’Aragó seguirà sense tindre un carril bici, perquè els usuaris es puguin moure amb un vehicle totalment sostenible.

Les obres ja estan en marxa

Les obres es van iniciar la matinada del dia 24 al 25 i està previst que finalitzin la nit del 28 a 29 de novembre. Els treballs per pintar les línies del carril en els més de 2 quilòmetres del tram es faran en horari nocturn, per tal de molestar el mínim possible als usuaris del carrer.

Aquesta mida respon a la necessitat de convertir en Barcelona en una ciutat sostenible i que lluiti contra el canvi climàtic. A més, s’espera que s’elimini un carril de circulació del carrer de Mallorca i convertir passeig de Sant Joan i Gran de Gràcia en zones limitades a 30 kilòmetres per hora.

Vols més? Et recomanem aquesta notícia.

No oblidis seguir-nos a Facebook Instagram !

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.