fbpx

Ona Acústica

Millora la teva audició amb els nous d’audiòfons d’Ona Acústica, un centre audició de Sarrià Sant-Gervasi. Ja són moltes les persones que aposten per ells i que han millorat la seva qualitat de vida gràcies a la confiança amb Ona Acústica. Però, què són aquests nous audiòfons?

Styletto Connect et connecten amb la vida, són els nous audiòfons recarregables amb bateria de ions de liti que et permeten tenir major autonomia. Des de 390€ els pots venir a provar sense compromís durant trenta dies. 

Personalitza els teus audiòfons a Sarrià Sant-Gervasi

Primer de tot, Ona Acústica et farà un estudi audiològic personalitzat per a comprovar quin tipus de pèrdua auditiva tens i, després, fer-te el diagnòstic correcte mitjançant una audiometria tonal, verbal, cabina insonoritzada, videotoscopi i impedanciometria.

Una vegada tingueu el diagnòstic, toca comparar i provar els millors audiòfons que s’adaptin millor a tu. I, per últim, l’adaptació forma part del darrer pas de l’etapa. Com que és quelcom personal, Ona Acústica integra aquest procediment de manera que et personalitza l’audiòfon. Si no et va bé, sense cap cost, t’ho ajustaran. 

Garantia de 5 anys

Amb la compra d’un d’aquests aparells, comptes amb garantia de 5 anys i un kit de neteja i piles, a més, d’estar assegurats per a qualsevol reparació o substitució. Pel que fa al finançament, es pot fer de 12 a 24 mesos sense interessos ni costos addicionals. 
Ona Acústica és una empresa familiar que va obrir les seves portes l’octubre del 2006 de la mà del Pau Martín i Lucas Xirinachs, fundadors dels centres.

L’empresa porta més de 20 anys d’experiència amb professionals audioprotesistes d’un currículum excel·lent amb el qual la seva prioritat és millor la qualitat de vida dels seus clients. 

Aconsegueix els teus audiòfons a Sarrià Sant-Gervasi

L’objectiu del centre auditiu és la salut auditiva i ajudar a recuperar-la i millorar-la amb les solucions més adequades i satisfactòries. Et facilitem un formulari per a més informació i entrar en contacte amb el centre.