fbpx

INOF

INOF és un centre d’Investigació i cirurgia ocular de caràcter privat que es dedica a la investigació, la prevenció, el diagnòstic i el tractament de malalties oculars. 

INOF compta amb un equip multidisciplinari dirigit per la Doctora Fernández – Agrafojo, format per sis oftalmòlegs especialistes i dos optometristes. L’equip cobreix totes les àrees de salut ocular i vol oferir els seus pacients el millor servei i la millor qualitat en aquest. 

En el centre INOF es realitzen tot tipus de tractaments i intervencions quirúrgiques relacionades amb l’oftalmologia. A més, també és un centre d’investigació contínua on es compta amb alta tecnologia i un personal altament qualificat. Aquesta investigació realitzada es divulga en el camp de la medicina i l’oftalmologia per a poder aconseguir un progrés en la ciència i el camp de la medicina. 

Entre les seves especialitats es troben: l’estrabisme, l’ambliopia, la diplopia, les cataractes, la cirurgia refractiva, l’estètica ocular, el glaucoma i la neurooftalmologia, entre altres. També ofereixen tests de visió ocular per a avaluar cada capacitat del sistema ocular i detectar o discriminar patologies. 

Inof

Contacte

Adreça: Centre Mèdic Tèknon. Consultoris Vilana Dreta 156-157. Carrer Vilana, 12, 08022 Barcelona.

Telèfon: 93 3933 156

Província: Barcelona

Per a més informació, consulteu aquí la seva pàgina web.