fbpx

Women’s CD

Women’s està format
per un equip d’especialistes en la Salut de la dona.

Tots i cada un dels professionals mèdics que conformen Women’s estan centrats en la dona des d’un punt de vista integral.

L’equip està liderat per  el DrDamian Dexeus i el Dr. Francisco Carmona el nexe comú és l’excel·lència clínica, la projecció científica i un tracte de qualitat, proper i personalitzat i reuneix un equip format pels millors ginecòlegs de Barcelona amb una voluntat de servei i cura de la salut de la dona. Santiago Dexeus i Font fundar en 1935 la Clínica Mater, la primera maternitat privada a Espanya.

Més tard, els seus fills Josep Maria Dexeus i Trias de Bes y Santiago Dexeus i Trias de Bes, Van continuar el seu llegat en el camp de la ginecologia i l’obstetrícia fundant l’Institut Universitari Dexeus en 1973. Fins a 1990, tots dos van protagonitzar grans fites de la medicina a Espanya en aquest centre com la primera inseminació artificial i fecundació in vitro així com la primera laparoscòpia ginecològica a Espanya. El Dr Santiago Dexeus, a més, va ser el primer metge a Espanya que va aconseguir el naixement dels coneguts com “nadons proveta” i va ser pioner en l’ús d’anticonceptius femenins.

Així, s’uneix l’experiència en la medicina privada orientada a la salut de la dona que aporta Dexeus, un llinatge lligat a la història de la ginecologia a Espanya, a la trajectòria privada i pública de Dr. Francisco Carmona, director mèdic de l’Women ‘s, qui actualment és el Cap de Ginecologia de l’Hospital Clínic de Barcelona.

També s’ha de destacar que formen part de l’equip Women ‘s doctors de referència com la Dra. Lola Ojeda, la Dra. Monserrat Manubens i el Dr. Jordi Portella, al costat d’un complet quadre de professionals del més alt nivell en la Ginecologia i Obstetrícia.

El projecte Women’s, la clínica ginecològica dirigida pel Dr. Carmona i el Dr. Dexeus

Women ‘s CD, neix amb l’objectiu de millorar i complementar l’atenció que es presta a la dona en tots els seus àmbits, etapes i d’una forma integral.

Contacte

Adreça: C/ Gironella 6-8 2a planta (Edifici Corachan)

Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web.