fbpx

Armand Òptics

ARMAND ÒPTICS, va ser fundada al Setembre de 1988 a Barcelona i avui ja tenen una plantilla formada per més de 15 persones, 11 de les quals són Òptics-Optometristes Diplomats, a l’Escola Universitària d’Òptica i Optometria.

La Torre de Barcelona


L’exigència a la qualitat dels productes que ofereix, la seva garantia, la formació del personal i l’ajustada política de preus són sense dubte les característiques que han marcat l’èxit de l’empresa. Per això només s’ofereixen productes de la màxima qualitat i dels millors proveïdors amb el servei més acurat possible. A les tendes disposen de persones per atendre persones, per això a Armand, es preocupen per que els professionals puguin desenvolupar la seva feina de forma excel.lent. A més, per cuidar la vista tenen la tecnologia optomètrica més moderna i els professionals més qualificats. Per tot això, tot el personal ha assistit regularment a seminaris, fires i congressos d’òptica tant en la vessant de moda com en la de Optometria, lents de contacte i Audiometria.


Per acabar, a tots ens agraden les ulleres i ens agraden els nostres clients, per això ofereixen una atenció i assessorament personalitzat, una garantia d’adaptació a tots els productes, assegurances de trencament i facilitats de pagament.

“Actualment seguim endavant amb l’ímpetu del primer dia i amb la força del treball, seriós i rigorós al servei del client per oferir-li el millor en òptica.”

Contacte

Av. Madrid, 161 08028 Barcelona

+34 933 392 011

ao@armandoptics.com

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web.