fbpx

ServiEstètic

És temps de mimar-se i donar-te un capritx. ServiEstètic, estètica de Barcelona, ofereix un ampli ventall de serveis i tractaments per a la cura de la teva salut i bellesa.

ServiEstètic, l’estètica de Barcelona

La clau del seu èxit recau en l’atenció mèdica integral i de qualitat que incorpora diferents disciplines mèdiques i unitats per a atendre als clients.

Tenen tres branques: cirurgia corporal, facial i mamària, a més, d’oferir tots els serveis d’estètica per a cuidar la teva pell de la millor manera possible i amb les mans més qualificades de la ciutat.

Més de 40 anys d’experiència en estètica a Barcelona

La seva experiència confirma el seu èxit amb més de 40 anys d’història en el tractament mèdic i quirúrgic del metabolisme, el sobrepès i l’obesitat. Tot plegat, ha motivat la creació de la unitat de Cirurgia Estètica, Plàstica i Reparadora, mantenint el compromís amb la qualitat i l’excel·lència que sempre ha caracteritzat la nostra trajectòria.

La Clínica ServiEstètic, que forma part de l’equip de ServiDigest, està integrada per un expert equip d’especialistes d’alta qualificació professional i formació científica, dedicats al servei de la salut dels pacients. A més, oferint una assistència d’alta qualitat, integral i personalitzada. Disposem d’unes instal·lacions equipades amb l’instrumental mèdic i quirúrgic tecnològicament més avançat.

Servei integral

“La teva bellesa, el nostre compromís”, aquest és el seu objectiu principal que passa també per oferir el millor servei als pacients. Així com, ajudant-los a sentir-se millor amb si mateixos garantint uns resultats excel·lents.

Des de fer-te abdominoplàstia per a recuperar el vendre pla i remodelar la silueta, liposucció per a eliminar l’excés de greix localitzat, lífting de braços, facial, i cuixes. També, ofereixen l’augment de pit, blefaroplàstia per a rejovenir la teva mirada o rinoplàstia per adaptar el nas a l’estructura i harmonia de la teva cara.

Contacte

Adreça: c/ Balmes, 334, 08006, Barcelona.

Telèfon: 625 334 334

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web.