fbpx

INSTITUTO DE FOTOMEDICINA

Servei estètic de qualitat amb un excepcional rigor científic i un tracte amable i proper.

L’Instituto de fotomedicina situat a la Centre Mèdic Tecknon va iniciar-se dins del món de la medicina estètica l’any 1996 sota el nom de Plataforma Láser Multidisciplinar. L’any 2008 l’Institut es va renovar, incloent-hi per primera vegada activitats relacionades amb la docència i la recerca científica. 

Àrees d’actuació 

Des de l’any 2008 que l’Insitituto de Fotomedicina presenta tres àrees d’actuació diferents, que beneficien directament als seus clients. 

Àrea assistencial

Després de més de 25 anys, l’Instituto de Fotomedicina es consolida com a centre de referència en la medicina estètica, amb els metges referents acreditats i especialitats perquè obtinguis els millors resultats durant la teva visita. 

A més, l’Instituto de Fotomedicina té una oferta tecnològica de primer nivell, incloent-hi una unitat especialitzada amb Làser Quirúrgic. Aquesta unitat actua a més de vuit centres mèdics diferents i realitza de mitjana un total de 700 operacions anuals, totes amb resultats òptims.

Àrea docent

L’equip de l’Instituto de Fotomedicina considera l’educació i la formació dels nous metges especialistes una part vital per a poder oferir el millor servei. És per aquest motiu que des de l’any 2008 es troben implicats en la docència del Màster en Medicina Fotònica que ofereix actualment la Universitat Politècnica de Catalunya. 

Àrea d’investigació i recerca

Des d’aquesta àrea, l’organització realitza estudis científics i clínics que són presentats als millors congressos especialitzats. Els resultats dels estudis i els avenços aconseguits en aquesta àrea són publicats a revistes científiques internacionals. 

Finalment, l’Insituto de Fotomedicina organitza de forma biennal des de l’any 2006 la conferència internacional Avances y controversias en el láser medico y quirúrgico.

Especialitats

  • Dermatologia
  • Rejoveniments
  • Tractaments facials
  • Tractaments corporals
  • Tatuatges
  • Depilació
  • Varius
  • Cirurgia 

Contacte

Direcció: 

Carrer Vilana, 9, Baixos 1r, 08022 Barcelona

Carrer Vilana, 12, Edif. Vilana, Consulta 166 (planta 2), 08022 Barcelona

Telèfon: 934343737

Província: Barcelona

Per més informació podeu consultar aquí la seva pàgina web.