fbpx

HAIRINSPIRA

Hairinspira és la teva clínica de medicina estètica que et permetrà potenciar la teva imatge i aconseguir aquella que reflecteixi la teva pròpia personalitat.  Són experts en perruques i pròtesis capil·lars de cabells postissos i es dediquen contínuament a la cerca dels millors sistemes capil·lars, així com de la personalització d’aquests perquè s’adaptin millor a tu i t’hi trobis més a gust. 

Hairinspira ofereix uns productes únics de pròtesis capil·lars indetectables que cobreixen una necessitat no resolta en la nostra societat. La marca Hairinspira ofereix totes les perruques naturals i les seves pròtesis capil·lars indetectables confeccionades amb cabell 100% verge europeu i remy, a través d’una confecció especialitzada. La seva filosofia es basa a mantenir un alt nivell de qualitat que garanteix un resultat amb una qualitat excel·lent i durador. 

Serveis 

A la seva clínica de Barcelona, situada al barri de Sarrià, HairInspira ofereix els següents serveis als seus clients: 

  • Pròtesis capil·lars per a homes
  • Pròtesis capil·lars amb volum i perruques de cabell natural per a dones
  • Fitting o aplicació de les pròtesis capil·lars noves
  • Manteniment de les pròtesis capil·lars
  • Reparació de les pròtesis capil·lars i perruques
  • Venda de productes per a l’automanteniment de les pròtesis capil·lars
  • Formació per a professionals i usuaris

Instal·lacions i estudi a Barcelona

L’estudi de la clínica de Barcelona ofereix un espai únic on cada client es posa a les mans dels experts e Hairinspira. Està creat per aconseguir un ambient acollidor de qualitat on els nostres pacients s’hi trobin a gust i segurs. El tracte pels experts és sempre proper i personalitzat.

Des de Hairinsperia es posa especial atenció a la privacitat dels nostres pacients i, és per aquest motiu, que s’ofereixen boxes privats i reservats, atenent sempre els nostres clients per separat i mai a la vegada. 

Contacte

Direcció: Av. Sarrià, 60, Ent. 1ª, 08029 Barcelona

Telèfon: 93 2696285

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar aquí la seva pàgina web.