fbpx

Clínica Roso Rodrigues

La Clínica Roso Rodrigues és una clínica especialitzada i exclusiva en el tractament de CoolSculpting a Barcelona. De fet, és l’única clínica de medicina estètica especialitzada en aquest tractament en tota Espanya. És el tractament mèdic per excel·lència per l’eliminació de greix localitzada de forma no invasiva. És indicat tant per home com per dones que vulguin desfer-se de la grassa localitzada en zones específiques. El tractament de CoolSculpting a Barcelona el trobaràs en aquesta clínica amb una evaluació totalment personalitzada així com tot el seguiment.

CoolSculpting a Clínica Roso Rodrigues

Consulta Clínica Roso Rodrigues

És una tecnologia revolucionària creada per científics de Harvard als Estats Units i avalada per la FDA (Organisme que regula l’aprovació de medicaments i productes sanitaris als Estats Units). Aquest mètode ha estat comprovat científicament per més de 100 publicacions i 5000 estudis clínics. Funciona mitjançant un refredament controlat conegut com a Criolipólisis. Aquest refredament afecta únicament a les cèl·lules de greix i són cristal·litzades per la pèrdua de calor. D’aquesta manera inicia un procés inflamatori i comença l’apoptosi, que és la mort natural de totes les cèl·lules del nostre cos.

  • Durant el tractament un professional mèdic col·loca l’aplicador a la zona desitjada.
  • El refredament identifica i elimina les cèl·lules de greix, a la vegada que manté intacte la pell i teixits del voltat.
  • Una vegada que les cèl·lules tractades es congelen i cristal·litzen, es destrueixen i eliminen de forma natural i permanent.

Normalment, una sessió té una durada entre 1 i 3 hores. Això dependrà de la quantitat de cicles indicada a cada pacient. A més a més, durant el tractament de CoolSculpting és possible relaxar-se, ja que no causa cap mena de dolor. Es recomana, segons el pacient, entre 1 i 2 sessions i els resultats es comencen a veure en les 4 setmanes posteriors. Els resultats més evidents es veuen a partir de la setmana 8 i 12 després del tractament.

Contacte

Adreça: Carrer de Ganduxer, 61, 08021 Barcelona

Telèfon: 934 61 93 98

Província: Barcelona

Per més informació podeu consultar la seva pàgina web.