fbpx

Clínica Mandri

Mandri és una clínica estètica de Sarrià-Sant Gervasi formada per un equip de professionals d’àmplia experiència. A més, la clínica estètica Mandri compta amb unes modernes instal·lacions a Barcelona que et faran sentir com a casa.

La clínica combina el tracte personalitzat amb la tecnologia més avançada al servei del client i sempre amb l’objectiu d’aconseguir que el pacient vegi satisfetes les necessitats en un entorn en el qual se senti a gust.

Treballen en els camps de la medicina estètica i la cirurgia plàstica tant facial com corporal, amb l’únic propòsit de respondre a les necessitats dels clients. L’excel·lència en la tecnologia és important, però l’atenció a la persona, per a ells, encara ho és més.

Clínica Mandri s’envolta de l’equip mèdic més expert per a l’oferta dels seus serveis mèdics en cirurgia plàstica i estètica per a oferir-li els millors serveis i tractaments.

Col·laboració amb Barnaclínic

Les intervencions mèdiques que precisen d’un entorn hospitalari per a la seva prestació (per exemple tractaments de cirurgia estètica i cirurgia plàstica no ambulatòria), són oferts en el centre col·laborador Barnaclinic, centre especialitzat del prestigiós Hospital Clínic de Barcelona.

La teva salut és la seva prioritat, i la millor garantia és sempre ser tractat en centres especialitzats de primer nivell.

Tractaments de la Clínica Estètica Mandri

  • Cirurgia Plàstica Estètica
  • Cirurgia Plàstica Corporal
  • Medicina Estètica
  • Obesitat
  • Tractaments Íntims
  • Urologia

Contacte

Adreça: Carrer Bigaí, 11, local 1 Barcelona

Telèfon: 932 547 746

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web.