fbpx

Clínica Mandri

Mandri és una clínica estètica Sarrià-Sant Gervasi formada per un equip de professionals d’àmplia experiència, compta amb unes modernes instal·lacions a Barcelona.

Clínica estètica Sarrià-Sant Gervasi

La clínica combina el tracte personalitzat amb la tecnologia més avançada al servei del client i sempre amb l’objectiu d’aconseguir que el pacient vegi satisfetes les necessitats en un entorn en el qual se senti a gust.

Treballen en els camps de la medicina estètica i la cirurgia plàstica tant facial com corporal amb l’únic propòsit de respondre a les necessitats dels clients. Perquè la tecnologia és important, però l’atenció a la persona, per a ells, encara ho és més.

Clínica Mandri s’envolta de l’equip mèdic més expert per a l’oferta dels seus serveis mèdics en cirurgia Plàstica i cirurgia Estètica per a oferir-li els millors serveis i tractaments.

Barnaclinic

Les intervencions mèdiques que precisen d’un entorn hospitalari per a la seva prestació (per exemple tractaments de Cirurgia Estètica i cirurgia Plàstica no ambulatòria), són oferits en el centre col·laborador Barnaclinic, centre especialitzat del prestigiós Hospital Clínic de Barcelona.

La cura de la teva salut és la seva màxima obligació i la seva millor garantia és ser tractat en centres especialitzats de primer nivell a Barcelona.

Tractaments de la clínica estètica Sarrià-Sant Gervasi

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web.