fbpx

Clínica Jané

Clínica Jané, estètica Barcelona dental, és un centre privat dirigit a l’excel·lència en l’odontologia, de reconeguda experiència en implants i odontologia estètica i basat en el coneixement i l’ètica. Tanmateix, està format per un equip humà basat en els principis de coneixement, ètica i integritat personal, treballen per a aconseguir uns resultats òptims per als pacients.

Clínica estètica de Barcelona basada en l’excel·lència

Creuen en una odontologia basada en l’evidència on cadascun dels tractaments segueixen les normes marcades per la ciència. Així mateix, a la Clínica Jané són exigents en cada detall, saben que de la suma de passos ben fets resulten uns tractaments estètics, segurs i predictibles a llarg termini que puguen satisfer les expectatives més exigents.

La naturalesa és el referent que marca els temps de regeneració i de salut dels teixits. Per això, fugen d’una odontologia expressa que condueix al fracàs a llarg termini.

Quan la Clínica Jané va nàixer fa més de 75 anys, l’odontologia era diferent. Les tècniques eren procediments artesanals que devien el seu èxit a l’extraordinari coneixement i habilitat manual de Rafael i Santiago Jané Ferrer. Ells feien tots i cadascun dels tractaments als seus pacients.
Avui això ha canviat: la tecnologia i els nous materials han revolucionat a l’odontologia cap a uns tractaments més segurs, predictibles i tècnicament correctes. La repetició en l’execució d’un tractament és l’única via per a la *predicibilidad d’aquest. I per a això no hi ha una altra via que l’especialització.

Especialització

Especialista: professional format especialment per a una mena de tractaments i que només realitzen aquest tipus de tractaments. La repetició i la formació exclusiva fa més predictibles els seus tractaments. Per això, l’equip està format per especialistes en les diferents àrees.

Estan preparats i tenen l’experiència, els recursos i el coneixement per a ser els arquitectes del teu somriure. Aquells que convertiran el teu somriure en brillant i atractiva. Aquells que faran que per fi pugues riure sense gestos rars o sense tapar la teua boca per a ocultar-la. Perquè volen que ries amb ganes. I és que hi ha molts motius per a riure.

La teva odontologia

L’especialització, la complexitat dels nous materials i tècniques, ha fet que molts professionals sense la preparació adequada oferisquen tractaments sofisticats per als quals no estan capacitats.

No tots els tractaments són iguals ni tots els professionals estan capacitats per a tot.

Un lloc exclusiu pensat per a tu

Un entorn càlid, un jardí cuidat. La llum, factor conductor en tot el disseny, entrant per les finestres. Una construcció modernista situada en un entorn privilegiat de Barcelona. Un ambient únic i especial per a una odontologia especial. Un lloc que conjumina un entorn senyorial amb unes instal·lacions modernes i funcionals preparades per a una odontologia de qualitat. L’entorn ideal per a sentir que hem triat bé.

Un entorn per a una odontologia de qualitat

La vista des del nostre gabinet una vesprada d’hivern quan, sobre les cinc de la vesprada el sol s’amaga, plasma la sensibilitat que busquem en els nostres tractaments. La cromacitat del cel i la pau que inspira ens ajuden a continuar millorant.

Sentir-se acollit, relaxat. Sentir que un equip s’ocupa de tu, t’escolta i et comprén. Veure’t protegit, confiat i segur del tractament. És llavors quan anar al dentista es converteix en un plaer.

Contacte


Adreça: Carrer de Marià Cubí, 110, 08021 Barcelona

Telèfon: 932 53 04 33

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web