fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Centre de Dia La Magnòlia, més de 17 anys tenint cura de la gent gran

Compartir

magnolia

Centre de dia La Magnòlia, especialistes en el tractament de problemes de memòria

Cada vegada hi ha més persones grans al nostre entorn gràcies a l’augment de l’esperança de vida (podem viure més de 80 anys) i cal oferir activitats adreçades a les seves necessitats i preferències.

Amb aquest esperit va néixer el Centre de Dia La Magnòlia, un centre pensat per a que, també en aquestes edats, es pugui gaudir d’una qualitat de vida òptima el més propera possible a les expectatives de les persones grans.

El Centre de Dia La Magnòlia ofereix atenció especialitzada i assessorament a persones amb deteriorament cognitiu associat a l’edat o demència així com, i molt important, un acompanyament a les seves famílies oferint espais de trobada amb els professionals del centre per tal de recolzar i assessorar sobre les atencions a domicili.

Ofereixen dos tipus de serveis adreçats a les persones grans amb problemes de memòria:

  • Els tallers de memòria, dissenyats per realitzar-se en grups de 8 persones com a màxim i on desenvolupen activitats personalitzades de memòria, atenció, llenguatge, etc. Aquests tallers habitualment estan formats per persones amb deteriorament lleu de memòria o fases inicials de demència.
  • El Centre de dia, que ofereix des de les 9 fins les 18 hores, alternant activitats cognitives (de memòria, atenció, llenguatge, etc) i lúdiques. Està indicat per a persones amb algun diagnòstic de demència o problemes moderats o greus de memòria.

 

Aquest centre ofereix unes activitats de tipus estimulatiu i rutines que ajuden a reduir l’impacte dels problemes de memòria.

Segons la situació de la persona interessada, el deteriorament cognitiu, la logística i la situació familiar ens adaptem i oferim l’assistència més adient, amb diferents opcions de dies i hores d’assistència així com la possibilitat també de fer àpats al centre.

 

magnolia-centre-dia

 

 

 

 

LA MAGNÒLIA CENTRE DE DIA BARCELONA

 

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.