fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Canvis històrics en la humanitat

Compartir

rev tecnolg

Canvis històrics en la societat

No és cap secret que la societat hagi anat evolucionant amb el pas dels anys i segles, temps en què els estils de vida s’han anat determinant segons les formes de producció que s’han dut a terme. Les primeres Revolucions Industrials van estar marcades per la introducció de les fàbriques i la producció en cadena, de manera que es va agilitzar la rapidesa productiva i, sobretot, l’eficàcia industrial.

Per aquesta raó, durant les diferents etapes històriques han anat canviant els estils de vida, en una societat que sempre s’ha caracteritzat per ser canviant, adaptant-se i adaptant-se a les noves necessitats que ha anat requerint.

 

Un nou capítol en els llibres

En el cas de la nova Revolució Industrial – ja anem per la quarta -, es podria dir que el major determinant o, si s’escau, el principal protagonista, ha estat la impressió 3D. Aquesta impressió ha estat capaç, no només de desafiar tots els reptes històrics sobre el disseny i fins i tot de l’agricultura, sinó fins i tot d’ajudar i aportar aspectes clau en la pròpia societat, que han ajudat a desenvolupar una millora en l’estat de la mateixa.

Més enllà del disseny gràfic, la impressió 3D ha aportat noves millores en la salut i la medicina, així com nous descobriments vitals per aprofundir sobre el coneixement del cos humà i les malalties. Gràcies a la impressió d’òrgans, ossos, teixits, fibres …, s’han pogut visualitzar de manera més pragmàtica els diferents aspectes reals dels òrgans i compostos humans, amb els quals ja s’han fet un seguit de descobriments molt importants.

 

Una revolució que millora la societat

El nou fenomen a l’alça
Més enllà de tot el que engloba la impressió 3D i dels avenços tecnològics que ha generat, hem de quedar-nos amb la idea que la tecnologia és bona per a la prosperitat de la societat. Alguns pensen que, a la llarga, comportarà problemes per als humans en el sistema productiu, ja que la mateixa tecnologia acabarà substituint per complet als humans.

Lògicament hi ha hagut casos en què això ha succeït però, en definitiva, ha millorat la productivitat, ja que els treballs es centralitzaran en programar, arreglar i crear aquesta tecnologia que farà la feina que els humans fèiem en el passat. Així doncs, amb l’única conclusió que hem de quedar és que, la nova Revolució Tecnològica – possiblement la més canviant de totes -, proporciona millores a la societat de manera constant.

Següent article

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Següent