fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Campanya contra el turisme il·legal

Compartir

pisos-turisme-barcelona

L’Ajuntament de Barcelona s’ha pres com una qüestió personal el control dels anomenats pisos turístics, apartaments destinats a ús turístic de forma il·legal, sense els permisos ni les llicències adequades, i sense tenir en compte les molèsties ocasionades al veïnat. El sector de l’hostaleria, ara sí, ha aplaudit les mesures estrictes de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Més enllà de les normes de l’Ajuntament ha fet una crida perquè els residents col·laborin per eradicar una pràctica que ocasiona problemes veïnals i pèrdues econòmiques a la ciutat.

 

Cercador d’habitatges

El nou web barcelona.cat/habitatgesturistics disposa d’un cercador en el qual tothom pot comprovar si un HUT disposa de llicència. Si algú descobreix algun que no en té, disposa d’un telèfon gratuït per denunciar-ho al propi Ajuntament: el 900 226 226. Tot seguit, el Govern Municipal indicarà els passos perquè cessi l’activitat.

 

Canals per a turistes

La crida a col·laborar en la reducció i eradicació eventual del fenomen, però, s’amplia també als visitants. El consistori crida als turistes a comprovar abans de venir a la ciutat, durant i després de l’estada, si l’allotjament on s’estaran disposa de llicència o no a través del cercador. Els visitants poden incorporar a la denúncia informació com ara el preu que han pagat, el contracte que hagin pogut signar i la plataforma a través de la qual han trobat l’allotjament.

 

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.