fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Cabana d’arbre a 15 minuts de Barcelona

Compartir
Cabana d'arbre

Dormir en un iglú, en coves o en bombolles, són algunes de les noves experiències que pots gaudir com a regal especial. Una nit sota les estrelles a cel obert, dormir a 15 graus sota cero o allunya’t de la civilització com si fossis un ermità. Aquesta nova moda la va encentar l’experiència de dormir en una cabana d’arbre, i ara, a 15 minuts de Barcelona és possible.

Cabana d’arbre a 15 minuts de Barcelona

Es diu Pinea Suite i és la primera cabana d’arbre a les afores de la ciutat, concretament al càmping Tres Estrelles de Gavà. Estem parlant d’un nou servei sostenible que fomenta la connexió amb la naturalesa a escassos metres del mar.

Els habitacles són petits mòduls que simulen una cabana sobre la copa d’un arbre en format innovador i únic que també ho té d’altres tipus d’hostatge com el glamping, el coco-homo o l’ecològic domo del càmping de Gavà.

Esta fet de fusta pura per tal de recrear un ambient total dalt d’un arbre envoltat de branques i fulles reals mentre escoltes el cantar dels ocells. El disseny és minimalista i genera una sensació de recolliment.

Compromès amb el medi ambient

Com que hi ha un ferm compromís amb l’ecosistema i el medi ambient, la proposta s’empra sense alteracions en el medi, ja que les cimentacions són superficials i cobertes de grava reciclada. D’aquesta manera, a banda d’atendre a turistes i aventures, també suposa un hostatge per a insectes i animals.

L’habitacle compta amb electricitat social suficient per carregar el mòbil i tenir llum per la nit. A més, com a novetat, les làmperes contribueixen en una operació solidària per portar llum artifical a les escoles del continent africà.

Una altra característica és la disposició d’una zona de pícnic sota l’habitatge coberta del sol i la pluja, per poder gaudir dels àpats més importants en plena naturalesa. A més, es complementa amb una àrea de descans amb terra tou i gespa artificial per poder-te sentir com a casa.

Dormir i menjar dalt dels arbres

L’ecoturisme està en auge i els càmpings s’hi volen sumar. Pinea Suites rememora el què seria un petit estudi de Barcelona dalt la copa d’un arbre per desconnectar i connectar al mateix temps amb la natura.

El càmping està evolucionant cap a les noves tendències d’aventura i experiències vacacionals. Per això, aposta per innovadores formes de dormir per reinventar-se a adaptar-se als nous temps. Ara, és l’únic on es pot gaudir de dormir d’alt d’un arbre, però també compta amb caravanes vintage, botigues estil safari, domos ecològics, conegudes com cases de Hobbit o Coco Homes.
Aquest nou format de cabanes d’arbres també estarà disponible a Escòcia, França, Mallorca, València i Suïssa, segons Era Architects. Una proposta de la que podràs llogar per gaudir un parell de nits o bé, fins i tot, es plantegen la possibilitat de poder-se adquirir i comprar a mòdics preus per als més agossarats.
Et recomanem:
Tags:

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.