Escriu aquí

Els beneficis de les mitges de compressió, el tractament per les varius

Compartir

Els termes varius i mitges de compressió sempre es mencionen conjuntament, això es deu als beneficis que les mitges de compressió poden aportar a les persones que pateixen les varius.

Aquestes mitges ofereixen un tractament no mèdic que pot beneficiar a qualsevol persona que pateixi a causa de les varius. Es tracta d’un producte fàcil de trobar i apte per a tothom. Hi ha casos de varius temporals com és el cas de les embarassades, en aquest cas poden optar per les mitges de cost més baix, ja que les utilitzaran durant una curta durada. Aquest tipus de mitges són menys eficaces que en el cas de les varietats amb recepta mèdica.

varius 1
Les persones que pateixes casos més greus de varius normalment reben preinscripció medica per a mitges de compressió més eficients i amb un grau més alt. Les mitges de compressió oscil·len sobre els 15-100 euros aproximadament depenent del model, l’estil i la mida d’aquestes.

Normalment sorgeixen preguntes per saber com unes mitges poden tractar les varius. El que permet tractar les varius i obtenir els resultats desitjats és la restricció de la cama a la mitja. La mitja proporciona una pressió en el turmell i va fent menys pressió gradualment fins a arribar per sobre del genoll. Això ajuda al forçament de la sang al llarg del seu curs natural. Cal destacar que aquestes mitges no duren eternament, segon l’ús que se’ls hi doni cal canviar-les després d’uns quants mesos.

varius 2Existeixen diferents situacions per utilitzar aquestes mitges, algunes són temporals, altres puntual i hi ha casos que necessiten utilitzar aquestes mitges tot el dia per totes les activitats. Aquest cas es produeix quan la persona té un gran malestar a les cames i té una situació més greu de varius. En aquest cas les mitges minimitzen el dolor i la sensació de pes a les cames. Per les persones de casos més lleus o moderats les mitges permeten augmentar la circulació de la sang quan la persona està asseguda molt de temps o ha d’estar dret.

Les mitges de compressió són una solució contra les varius eficaç i de baix cost. Pot salvar a persones d’una cirurgia amb tot el que implica o pel contrari poden ajudar a una recuperació més rapida després d’una cirurgia. Les mitges de compressió augmenten la circulació sanguínia i juntament amb la dieta, l’exercici i algunes modificacions dels comportaments de la persona podrien eliminar la necessitat de cirurgia.

Si vols saber més informació o creus que les podries necessitar, no dubtis en contactar amb el centre ortopèdic Moré, on trobaràs la gama de productes i l’assessorament que necessitis al barri de les Corts a Barcelona.

varius 3

Tags::

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *