fbpx

Escriu aquí

Reportatge

Assolir la tercera edat amb bellesa

Compartir
bellesa salut vellesa maid in barcelona

bellesa salut vellesa maid in barcelona

Consells per fer-nos grans i bells

Gairebé tots coincidim que el moment de màxim esplendor, bellesa i serenitat de la dona és la maduresa. És el moment en què la dona es coneix a si mateixa i sap el que realment vol i desitja. La seva personalitat està completament desenvolupada i es diferencia de la resta. Ha aconseguit ja el seu espai vital i després d’haver lluitat tota la vida, se centra en ella mateixa. Diversos estudis determinen que la dona no troba el seu apogeu sexual fins als 40 a 45 anys. I 9 de cada 10 dones de més de 50 anys se sent jove com per sentir-se gran.

Avui us volem transmetre uns consells que Maid in Barcelona us volen fer arribar sobre com cuidar la nostra imatge per arribar d’allò més bells a la tercera edat.

Mantenir bellesa en la tercera edat

La bellesa de les persones grans no va lligada a un major ús de cosmètics sinó als hàbits diaris.

 1. La pell: recomanen l’ús de crema hidratant cada dia i mantenir sempre el cutis net. Utilitza cremes protectores solars per evitar encara més l’envelliment de la pell.
 2. L’alimentació: a mesura que ens fem grans, hem de procurar una alimentació saludable com la que aporta la dieta mediterrània rica en fruites, verdures i baixa en greixos. El sobrepès en ancians disminueix l’esperança de vida.
  És molt important fer exercici, ja sigui caminar o bé fer activitats en gimnàs dirigida per a gent gran. També és molt important que aprenguin a relaxar-se ja que l’estrès és una de les principals causes d’envelliment del cervell i afecta negativament en la bellesa de tots ja siguem vells o joves.
 3. La cura de la cara: el maquillatge perfecte per a la dona en la tercera edat ha de ser discret i allunyat d’estridències. Consisteix a fer que se senti afavorida i dissimular arrugues. És recomanable utilitzar una crema per nit i una antiarrugues per mantenir la pell llisa i resplendent.
 4. La cura del cabell: en la tercera edat el cabell es debilita i encara més si ha estat castigat per tints, metxes, permanents … Per això estaria bé utilitzar tractaments específics per a cabells danyats, xampús amb aminoàcids i, si ja tenim el cabell completament blanc, utilitzar xampús especials per acabar amb el blanc groguenc que poden adquirir. Si hi ha problemes de caiguda, recomanem anar a un especialista per a què faciliti et tractament adequat anticaiguda, ja que pot ser deguda a múltiples factors.
 5. La forma de vestir: l’important és que amb el pas dels anys ens trobem a nosaltres mateixos en la nostra forma de vestir. Hem d’estar a gust amb com vestim i sentir-nos afavorits. És una manera més de reflectir la nostra personalitat. És molt important anar vestits d’acord amb la nostra edat. La talla no deu ser un problema a l’hora de ressaltar la teva bellesa.

 

És important que les dones ancianes se sentin belles per augmentar l’autoestima i sentir-se feliç.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
 • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
 • Legitimación Tu consentimiento.
 • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
 • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.