fbpx

Escriu aquí

Bellesa i moda

Beaeternal proposa nous paràmetres de rejoveniment facial i corporal amb la tecnologia Rfal Facetite

Compartir
Rfal Facetite

El nou centre de cirurgia plàstica i medicina estètica Beaeternal de Barcelona, dirigit pel tàndem dels doctors Artur Carbonell Boria i Juan Luis Muñoz del Olmo, cirurgians plàstics i metges estètics, s’incorporen la nova tecnologia Rfal de radiofreqüència assistida, creada en Estats Units, que permet resultats naturals i mínimament invasius per a tractaments de rejoveniment facials i corporals.

En què consisteix la tecnologia rfal de radiofreqüència assistida?

Es tracta d’un nou equip que aporta Radiofreqüència assistida a través d’una nova eina, amb la qual millora la qualitat de la pell, la seva elasticitat, es recupera determinada flacciditat, tant en cara com a cos.

Fins avui la Radiofreqüència s’ha usat en medicina i cirurgia estètica sempre aplicada de forma externa, però ara amb aquest nou sistema, s’aplica la Radiofreqüència des de l’interior de la pell i dels teixits, amb l’ajuda d’una finíssima cànula que s’introdueix a través d’una incisió de menys de 2 mil·límetres sota la pell i permet treballar a una profunditat de 2 mil·límetres en el teixit, depenent de si es tracta la cara o el cos.

A través de la cànula es transmet la Radiofreqüència internament, aportant l’energia que genera la calor per estimulació de la dermis i de el teixit subcutani, el que permet tractar determinada flacciditat en funció de si és cara o cos.

 

Facetite . El lífting dels 45 anys

Aquesta tecnologia està indicada per als casos de mínima flacciditat facial, per això se li comença a conèixer com el “Lifting dels 45”. El tractament resulta molt efectiu quan hi ha zones facials amb una lleugera flacciditat, allà on falta turgència, perquè l’equilibri d’una cara ve donat pel volum i la tracció que té. En aquests casos la tecnologia RFAL ajuda a restablir la caiguda de el teixit, tensant i elevant les zones flàccides o caigudes lleugerament, però no anem a restablir el volum i en tal cas convé complementar-lo amb el microempelt de greix. Però si una cara té un bon volum, sense zones deprimides, i l’únic que necessita és simplement realitzar una elevació moderada dels teixits, amb el FaceTite és el tractament més adequat.

 

El facetite no és l’alternativa a el lífting

La nova tecnologia RFAL actua com un Lifting però no el substitueix, perquè el seu tractament, que es realitza en una sola sessió, genera una retracció de la pell i dEl teixit cel•lular subcutani, fins i tot amb determinat efecte lipolític, sempre que es tracti de poca quantitat de greix a la cara i sobretot en coll. Si la papada acumula més greix farem servir el dispositiu específic per aspirar una mica de greix, que combinat amb la Radiofreqüència des de l’interior reatraerá la pell i els teixits flàccids, deixant un angle mentonià adequat i harmoniós. El Facetite no substitueix el lífting, però sí que ho pot retardar uns anys, perquè quan hi ha una flacciditat important el més indicat és el Lifting facial. En canvi si es tracta d’una flacciditat incipient i el pacient es vol veure millor, és quan aquesta nova tecnologia RFAL actuarà amb resultats molt més naturals i eficaços, sense haver d’introduir cossos estranys per evitar el despenjament, com s’ha fet fins ara amb fils tensors o farcits, que acaben per inflar la cara i canviar l’expressió. Amb aquest nou sistema de Radiofrecuancia assistida es tracta el conjunt de cara, coll i escot, com el despenjament mandibular, borsa malar, ulls, la zona nasogeniana, caiguda de llavis, laterals de coll … D’aquesta manera retardem el procediment de l’envelliment en 2-3 anys, tot i que depèn de cada cas en particular.

Rfal FacetiteIncisions, anestèsia, sessions i manteniment per al facetite

Efectivament hi ha incisions de menys de 2 mil·límetres que a la cara no necessiten ni punts de sutura, ja que n’hi ha prou amb col·locar una tireta de sutura, perquè és més una punció que una incisió. Normalment i si ho permet el tractament, es realitzen en zones que quedin amagades, però en realitat no deixen cicatriu, a l’acabar el tractament i després de la recuperació, el porus i el punt d’incisió es tanca sense que es visualitzi absolutament res. Es treballa amb anestèsia local i si cal sedació, el tractament es realitza en una única sessió que pot durar de 30 a 60 minuts, en funció del tipus de tractament i si hi ha més d’una zona o àrea de tractar. El manteniment és hidratar bé tota la zona i jugar amb el maquillatge si es requereix una incorporació immediata a la vida laboral o a la rutina diària. Durant 3-4 setmanes és millor reduir el consum de tabac o d’altres tòxics perquè disminueix la vascularització de la pell i dels teixits durant el procés de recuperació. Cal que la pell no estigui bronzejada per evitar discromies i tampoc es pot fer si hi ha alguna infecció de la pell o es porta marcapassos. Per a realitzar esport o exercici es recomana esperar 48 hores.

 

  • ARTUR CARBONELL BORIA: amb més de 35 anys d’experiència en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora, el doctor Carbonell és un referent en l’especialitat de cirurgia. Reconegut per la seva depurada tècnica en Lifting de Coll, Front i Cara completa. És membre de ISAPS (International Society of Aesthetic Surgery), de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica, membre de la SECPRE, ha participat en nombrosos Congressos i és autor de nombrosos articles científics per a les principals publicacions especialitzades. La seva formació ve avalada per diferents universitats i hospitals de prestigi nacional i internacional de el regne Unit, Estats Units, Brasil, Itàlia, França i Canadà.

 

  • JUAN MUÑOZ DEL OLMO: cirurgià Plàstic, membre de la SECPRE, amb una extensa formació en diversos camps de l’especialitat. La seva experiència l’ha portat a especialitzar-se en el camp de l’Rejoveniment Facial i prevenció de l’envelliment de la pell. Desenvolupa una important tasca divulgativa i és ponent assidu de diferents Congressos nacionals i internacionals de la seva especialitat. Doctorat en Cirurgia, amb Diplomatura i Màsters en Medicina Estètica i Antienvelliment, amb Formació Post-Grau en Microcirurgia i Reconstrucció Mamària a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. La seva formació ve avalada per diferents universitats i hospitals de prestigi nacional i internacional del Regne Unit, Estats Units, Àustria, Veneçuela i Colòmbia.

 

BEAETERNAL

Direcció: C/ Císter, 2-08.022 BARCELONA

Telèfon 935.952.975

Pàgina Web: www.beaeternal.com

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.