Escriu aquí

Barcelona premia “El Tomás de Sarrià” com un dels millors restaurants de la ciutat

Compartir

Els restaurants “Granja Elena”, de Sants Montjuïc, “El Tomás de Sarrià”, de Sarrià-Sant Gervasi, i “En Ville”, de Ciutat Vella,  han estat reconeguts amb els Premis Barcelona Restauració que ha celebrat la seva 2a edició. L’Ajuntament de Barcelona va crear el 2018 aquests guardons amb l’objectiu de reconèixer i posar en valor la restauració dels barris i la seva contribució a la cohesió de la ciutat. En aquesta segona edició hi ha hagut 30 candidats, un per cada districte i categoria.

 

Els premis es distribueixen en tres categories: “Qualitat gastronòmica”, “Integració en el barri” i “Local notori o innovador”. A més, aquest any incorporen la categoria de “Reconeixement especial” que ha sigut atorgat al restaurant “Can Recasens” del districte de Sant Martí per la seva trajectòria de 113 anys i la seva aportació gastronòmica al barri del Poble Sec.

 

La categoria “Qualitat gastronòmica” premia el restaurant pel seu recorregut gastronòmic avalat pels clients del barri, veïns i les seves diverses associacions. D’altra banda, la “Integració en el barri” identifica el restaurant amb les particularitats de l’entorn i el territori. El premi a “Local notori o innovador” reconeix concepte o la trajectòria històrica del local.

 

El sector de la restauració compta amb més de 9.300 establiments a Barcelona que donen feina a més de 67.000 persones. Això representa el 6,4% de la població activa de Barcelona. La iniciativa busca ser un impuls per a un dels sectors fonamentals de la vida quotidiana i l’activitat econòmica de la ciutat.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.