fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Barcelona acollirà la conferència eHealth Eurocampus

Compartir

L’objectiu serà produir material d’ensenyament innovador

Del 15 al 17 de juliol Barcelona acollirà la conferència del Ehealth Eurocampus al Campus Nord de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), en la qual es donaran a conèixer els resultats finals del projecte. 

L’eHealth Eurocampus és un projecte finançat per la UE en el marc de l’Erasmus + Strategic Partnership per a educació superior. Està conformat per una desena d’institucions pertanyents a cinc països europeus. Així, doncs, Barcelona acollirà la conferència final del Ehealth Eurocampus. El seu objectiu ha estat el de produir material d’ensenyament innovador mitjançant la cooperació entre diferents backgrounds de sistemes de salut, i d’expertise tècnica i acadèmica.

Aquest material ha estat posat a prova al llarg de tres escoles d’estiu amb programes d’estudi intensiu. S’ha fet en un entorn interdisciplinari, i amb els professors i estudiants membres bé al terreny de la cura de la salut, bé al de la tecnologia. Aquestes proves són un pas necessari abans de la disseminació i la introducció del material en els currículums dels estudis de TI. Els responsables de l’eHealth Eurocampus indiquen que en aquest projecte s’ha tractat per primera vegada l’ús de les TI. Sobretot, però, en l’àmbit de la cura de la salut (healthcare) des de perspectives i disciplines molt diferents: des de l’educació, l’emprenedoria, la medicina assistiva, els robots mèdics, la imatge mèdica, la seguretat de les dades i la privacitat, l’ètica, la legalitat, etc.

Una de les seves principals fites ha estat la de crear un espai d’ensenyament i aprenentatge de la disciplina de l’eHealth que sigui original. A més, també es pretén que professors universitaris, estudiants, investigadors, i personal mèdic, siguin capaços de compartir la seva experiència i coneixement amb l’ànim de millorar les habilitats dels graduats i la seva ocupabilitat.

Durant la conferència, els ponents convidats explicaran les línies que s’han desenvolupat del projecte, així com els seus èxits, en un entorn d’interacció directa amb el públic assistent i els membres del projecte.

 

Tags:

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.