fbpx

Escriu aquí

Actualitat

El Barça pagarà pel Metro

Compartir

metro-barcelona-futbol

Finalment el FC Barcelona ha accedit a contribuir a la despesa que suposa per a la ciutat l’ampliació del servei de metro en dies de partit a última hora.

En virtut d’aquest acord, la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i el comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, la xarxa de metro podrà donar servei més enllà de l’horari habitual de tancament (les 12 de la nit els feiners de dilluns a dijous) en determinades dates, quan es programin partits que finalitzin més enllà d’aquest horari.

En concret, s’ha establert que la xara de metro realitzarà prolongacions d’horari quan resulti necessari per facilitar la tornada a casa del públic assistent als partits. La despesa que generin aquestes prolongacions les assumirà el FC Barcelona mitjançant diferents contraprestacions que afavoriran la promoció de la xarxa de transport públic.

 

A petició del club

Les dates es fixaran a petició del club i per consens de les dues parts a mesura que es coneguin els calendaris de les diferents competicions. Cada prolongació podrà ser d’una o dues hores, segons l’horari de finalització prevista de l’acte esportiu.

A l’acte de signatura també hi ha assistit Nacho Mestre, director general del club, i Joaquim Balsera, director executiu de Màrqueting de TMB. El conveni té una vigència d’un any i pot ser prorrogable.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.