fbpx

Escriu aquí

Gastronomia

Avantatges de consumir aliments de temporada

Compartir

Coneixes els avantatges de consumir aliment de temporada? Descobreix tots els beneficis de menjar aliments frescos en el seu moment de maduració.

Si mirem el calendari d’aliments de temporada, podem observar que, encara que existeixin determinats aliments que podem trobar pràcticament durant tot l’any als supermercats, bé és cert que en realitat disposen d’un període de temporada.
Però que significa que un producte sigui de temporada? Fonamentalment que és el període de temps durant el qual podem estar completament segurs de què l’aliment es troba en el seu millor moment.

Avantatges de consumir aliments de temporada 1

Fresh Vegetables, Fruits and other foodstuffs. Huge collection

Tot i que ens trobem en un món globalitzat en què podem comprar pràcticament qualsevol producte d’alimentació en qualsevol moment de l’any, no són productes frescos, ja que han sigut processats o modificats per tal de tenir-ne tot l’any. Quan comprem no pensem en les possibles conseqüències però hauríem de consumir productes frescos per tal de menjar productes més sans.

Per aquest motiu creiem que és útil que sapigueu els beneficis que aporta el consum d’aliments de temporada. A continuació t’enumerem els avantatges més destacables:

– Conserven i mantenen les seves propietats intactes. Es manté la seva aportació de vitamines, minerals i altres nutrients Avantatges de consumir aliments de temporada 2essencials.
– A part de conservar els seus beneficis nutricionals també mantenen les qualitats organolèptiques, és a dir: la seva textura, aparença i tenen un sabor molt més intens.
– Són aliments més saludables, ja que han crescut de forma natural sense necessitat d’usar productes que afavoreixin el seu ràpid desenvolupament, ja que han sigut recol·lectades en el seu moment just de maduració.

Per altra banda, no només podem parlar d’avantatges i beneficis respecte al consum, sinó també d’altres avantatges col·laterals:

– Preus més econòmics perquè han crescut de forma natural.
– Afavorim la diversitat dels cultius, així com el manteniment d’una agricultura tradicional, local i sostenible.
– Com els aliments han sigut cultivats sense additius ni pesticides cuidem el medi ambient, ja que no contribuïm a les emissions de CO2.

SI tu també vols consumir aliments frescos de temporada, el teu supermercat es Plus Fresc, on trobaràs una gran varietat d’aliments frescos i de proximitat.

Avantatges de consumir aliments de temporada 3

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.