fbpx

MASIFILL

És temps de mirar un habitatge però és un procés complicat, feixuc i difícil de fer sol. Per això, es recomana fer-ho de la mà d’especialistes que t’acompanyin en aquest procés. L’empresa familiar MASIFILL, immobiliària de Sarrià-Sant Gervasi, és una empresa molt consolidada en el sector i que destaca per la seva experiència i qualitat del servei. Per què?

4 generacions de l’immobiliària de Sarrià-Sant Gervasi

Són ja quatre generacions de la família Mas, sent l’actual propietari i director general el net del fundador, que continuen a mans del projecte de l’immobiliària de Sarrià-Sant Gervasi.

La seva prioritat és el client i oferir els seus serveis sota la confiança que han forjat durant els anys. Per això, aposten decididament per posar al nostre client al centre de la nostra activitat.

El client és el centre de tot

Mitjançant, equips multidisciplinaris creats que puguin donar solució a la cada cop més complexa problemàtica existent. Per això, tenen un equip humà enfocat a client, motivat i altament format.

Actualment, l’empresa està comporta per una quarantena persones i comparteixen oficines amb advocats, economistes i arquitectes, sota la marca MASIFILL PATRIMONIA. Així mateix, els permet cobrir un ampli ventall de les necessitats dels clients i complir amb les seves expectatives de servei.

Equips multidisciplinaris

Com ja hem dit, quatre generacions confirmen l’àmplia experiència de l’immobiliària de Sarrià-Sant Gervasi que compten dues oficines a Barcelona, una al carrer Fontanella, 17 Principal i l’altra Via Augusta, 118. També n’hi ha una seu a Alella.

Quins són els serveis que ofereix MASIFILL? Doncs, principalment fan una gestió de serveis immobiliaris. Això, què vol dir? gestionen els lloguers de manera solvent i personalitzada, gestió del patrimoni a mida i a les necessitats del client.

Servei integral de l’immobiliària de Sarrià-Sant Gervasi

També, oferir les millors assegurances per a protegir la llar, gestionar la compra-venta de l’immoble per a oferir la màxima rendibilitat, gestió de les comunitats de veïns i consultes generals.

Per tant, per a treure els mals de caps que genera la compra, la venda, el lloguer, o la gestió d’un immoble, ells de manera integral t’ho ofereixen en una sola trucada.

Contacte

Adreça: Via Augusta, 118, 08006 Barcelona

Telèfon: 932388354

Província: Barcelona

Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web