fbpx

Andbank, una banca privada

Andbank és una entitat especialitzada en banca privada amb més de 85 anys d’experiència en la gestió integral de grans patrimonis.

Andbank va començar a operar a Espanya l’any 2012 i compta amb fitxa bancària autoritzada pel Banc d’Espanya registrada amb el número 1.544. Al 2014, va adquirir el negoci de banca personal i banca privada de Inversis Banc. Amb aquesta operació, Andbank s’ha convertit en una de les principals entitats independents de banca privada a Espanya amb presència a 24 províncies.

Andbank, una banca privada - La Torre de Barcelona
Andbank, una banca privada – La Torre de Barcelona

Oferim serveis especialitzats en gestió de patrimonis i banca privada a través de tres canals: oficines físiques, agents financers i banca digital. A més, comptem amb una de les majors plataformes d’intermediació de productes de tercers que existeixen a Europa. Aquesta permet l’accés a més de 10.000 fons d’inversió, més de 1.000 ETFs i 6.000 valors de 30 mercats diferents.

Així doncs, la nostra proposta de valor es fonamenta en tres pilars: transparència, proximitat i compromís amb el client.

A més, també comptem amb una gestora de fons a Espanya: Andbank Wealth Management. A l’actualitat gestiona més de 1.600 milions a través de 30 fons, 60 SICAVs i més de 700 carteres d’inversió.

Així mateix, la nostra xarxa d’agents financers i EAFIS és una de les més importants d’Espanya. En total, col·laborem amb més de 98 agents exclusius amb una dilatada experiència professional i 48 empreses d’assessorament financer o EAFIs.

Contacte

Mail: contactenos@andbank.es 

Telèfon: 91 000 59 37 / 900 255 256 

Província: Barcelona

Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web