fbpx

aProperties

aProperties Offices

El Grupo aFinance és un grup de serveis immobiliaris i financers. Aquest grup està format per 5 diferents marques: aProperties, aTemporal, aFinance, aCapital i aRetail. Totes elles combinades ofereixen solucions integrals i personalitzades per qualsevol operació i àmbit relacionat amb la immobiliària o el camp financer. El principal objectiu i compromís de Grupo Afinance és satisfer les necessitats dels clientes amb la màxima rapidesa, professionalitat i eficàcia.

aProperties

Aquesta marca dins del grup, s’encarrega de la venda i lloguer de propietats exclusives. Una consultora immobiliària especialitzada en les millors zones de Barcelona, Madrid, València i Mallorca. A més a més, la marca compta amb una divisió especialitzada en la comercialització d’oficines en les zones prime de la capital i ciutat comtal.

Una consultoria experta que disposa d’una àmplia cartera de propietats gestionades per un equip comercial compost per professional especialitzat, altament qualificats i amb trajectòria en el sector.

aOffices

aOffices és la divisió dins de la firma aProperties especialitzada en la comercialització d’oficines exclusives a les millors zones de Barcelona i Madrid. Aquesta marca neix de la vocació de donar un servei de proximitat, que sigui eficaç i proper a aquelles empreses que requereixen un nou espai per desenvolupar la seva activitat.

Amb aProperties Offices els clients poder seguir de forma exhaustiva tot el procés de compra, venda o lloguer d’una oficina i amb un assessorament de màxim nivell tant per propietaris com compradors o inquilins. Com especialistes en oficines i business spaces exclusius, aOffices garanteix les millors solucions per donar resposta als requisits més exigents. El principal objectiu és assegurar a qualsevol empresa establir-se en un entorn ideal. aProperties Offices destaca també per defendre els valors vinculats a la sostenibilitat i l’eficàcia energètica amb l’objectiu de reduir l’impacte de les edificacions en l’entorn i medi ambient.

Contacte

Adreça: Pg. de Gràcia, 85, 08008 Barcelona

Telèfon: 93 528 89 08

Per més informació consulteu la seva pàgina web