fbpx

Escriu aquí

Actualitat

L’aprenentatge de l’anglès des de secundaria a British Council

Compartir
logo de british

L’aprenentatge de l’anglès  obre moltes portes i pot ser el teu camí cap a un futur ple d’èxit. És igual si estàs estudiant per a la teva educació, per la teva carrera professional o simplement per viure una experiència increïble.

 

En Secundària impartim coneixements de valors i fortaleses adquirits en les seccions prèvies. L’objectiu en aquesta etapa és oferir als nostres alumnes el màxim nombre d’oportunitats en l’àmbit intel·lectual i personal perquè aconsegueixin integrar-se en la societat i en el món laboral amb èxit.

Àrees d’aprenentatge

En primer lloc els oferim un ampli ventall amb coneixements, i a més els donem suport perquè completin el seu aprenentatge fora de l’entorn escolar. En paral·lel fomentem la seva creativitat i seguretat en ells mateixos animant-los a participar en projectes artístics, científics i econòmics i a parlar en públic.

I, com és lògic, estimulem les seves habilitats lingüístiques en diversos idiomes, brindant-los a més nombroses possibilitats per establir relacions amb persones d’altres cultures.

La formació en valors resulta particularment important en aquesta etapa dels adolescents, de manera que tots els nostres estudiants participen en projectes voluntariament, fomentant així la seva solidaritat i esperit cívic.

Key Stage 3 (7-9 anys)

Secundària s’estructura en 3 Key Stages (KS). En KS3 nostres alumnes cursen una àmplia varietat d’assignatures artístiques, científiques, humanístiques i lingüístiques en anglès, que més endavant els permetran especialitzar-se en una branca amb maduresa i amb la informació adequada.

Key Stage 4 (10-11 anys)

En els dos cursos de KS4, els nostres alumnes estudiaran entre 8 i 10 assignatures seguint els programes de ‘International General Certificate in Secondary Education’ (IGCSE). Els excel·lents resultats obtinguts obren la primera porta a la universitat al Regne Unit ia altres països. Amb aquests exàmens els alumnes obtenen el títol espanyol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO).

KS4 hi será l’ultim curs, desprès els nostres alumnes cursen el nostre programa únic.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.