fbpx

Escriu aquí

Cultura

Aprendre a estudiar per ells mateixos

Compartir

classe kumon - la torre de barcelona

Els centres Kumon ofereixen l’oportunitat que els nostres fills gaudeixin d’un aprenentatge autodidacta

Són molts els mètodes que es poden utilitzar a l’hora d’estudiar. Uns fan ús de la memòria fotogràfica, altres parlen en veu alta o bé tot el contrari, d’altres es fan esquemes o resums… Hi ha múltiples maneres possibles. Als centres Kumon, ofereixen molt més que classes particulars i fan ús d’un mètode diferent al tradicional de classe. Ajuden a l’alumne a estudiar per ell mateix, mitjançant una orientació individualitzada i un material didàctic curosament elaborat.

L’alumne experimenta millora des del primer dia, ja que consolida la capacitat d’aprendre a estudiar tot sol i la confiança en les seves pròpies capacitats. Així doncs, no depèn mai de tercers ni es veu limitat per ningú. A més, l’alumne pot començar en qualsevol moment de l’any.

Kumon pretén abarcar nens de totes les edats i nivells, adaptant-se al seu propi ritme de treball. Des dels més petits que aprenen a llegir i escriure fins d’altres que es preparen per a la universitat.

Aprenentatge autodidacta

Amb la fi de desenvolupar les habilitats pròpies d’aquesta mena d’aprenentatge, als centre kumon el professor no es situa davant la classe a explicar els continguts. El funcionament dista molt de les classes particulars tradicionals. El material didàctic s’ha dissenyat per ensenyar a estudiar a l’alumne, a trobar la resposta per si mateix, si bé sempre estarà acompanyat per un professor. El paper del professor és observar el nen mentre treballa, assegurar-se que evoluciona al ritme adequat i programar la seva tasca en funció de la capacitat que tingui a cada moment.

És recomenable que l’assistència sigui de dos dies a la setmana i 30 minuts per cada tasca assignada, variant en funció del nombre de feina de l’alumne.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Següent