fbpx

Escriu aquí

Actualitat

La importància de l’anglès al currículum

Compartir
angles - La Torre de Barcelona

Degut la situació actual del mercat laboral la importància de saber idiomes per trobar feina cada cop queda més pal·lesa. Per les empreses que busquen treballadors qualificats demanden que també tinguin un segon o tercer idioma amb un bon nivell.

L’anglès és bàsic

Cal destacar que tenir un nivell alt d’anglès cada cop es un ítem imprescindible per ser contractat i, més si es tracta d’una companyia internacional. Tot i saber això tan sols el 22% dels espanyols es capaç de mantenir una conversa fluida en anglès, dada sens dubte molt preocupant i que denota que segueix sent una assignatura pendent a Espanya.

angles - La Torre de BarcelonaTan si vols trobar feina al estranger com al territori nacional has de tenir en compte que la competencia en el mercat laboral és molt dura, perquè hi han molts professionals molt ben qualificats i amb coneixements especialitzats que et farà difícil la teva tasca sino ets a l’altura. Per aquesta raó és molt important seguir-te formant en el temps que no tinguis feina per així millorar les teves aptituds i el teu currículum.

La clau per trobar feina

Una gran part de les empreses internacionals tenen l’anglès com a llengua oficial tant per comunicar-se entre els diferents departaments i seus com per comunicar-se externament. Degut a la globalització dels mercats, actualment, gairebé totes les empreses mitjanes i grans tenen relacions comercials internacionals, així doncs si no ets capaç de redactar o mantenir una conversa fluida en anglès trobar feina et costarà molt més.

També et pot ajudar redactar el currículum en anglès i fer una bona carta de motivació.  Ser constant, persistent, tenir una bona formació i la ment oberta són altres de les actituds que t’ajudaran a trobar un bon treball.

Si per fi has decidit començar a estudiar per tenir un bon nivell consulta els diferents nivells i preus que més s’adapti a tu l’Escola d’Idiomes Berlitz

.angles - La Torre de Barcelona

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.