fbpx

Escriu aquí

Actualitat

L’Aeroport de Barcelona supera els 10 milions de viatgers en un trimestre

Compartir

aeropuerto-barcelona-el-prat

L’Aeroport de Barcelona s’ha convertit en un dels més transitats d’Europa, ja sigui per les visites turístiques que rep la comunitat autònoma o per la seva situació al mapa que fa que s’hagi convertit en un lloc per fer transbord a altres indrets tant nacionals com internacionals. Aquests factors han provocat que l’aeroport de la ciutat comtal hagi rebut un total de 10 milions de visites en només un trimestre.

L’increment del passatgers a la capital barcelonesa

L’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat ha enregistrat aquest mes de març un 3,5 % més de passatgers que l’any anterior, amb un total de 3.967.367 usuaris. S’han operat 25.962 vols, en què els qui més presencia han tingut són els viatgers internacionals, amb un conjunt de 2.814.145 persones. Tot i això, l’augment més destacat l’han protagonitzat els passatgers de l’estat espanyol, amb un increment del 5,1 % (1.150.776 usuaris).

Aquest creixement no només s’ha vist reflectit en el mes de març. Durant els tres primers mesos de l’any, l’aeroport del Prat ha rebut 10.510.644 viatgers, un 5,9 % més que en el mateix període de l’any anterior.

Segons dades que ha publicat Aena, els vols dins de l’estat espanyol han augmentat durant el març un 3 %, amb 7.739 aterratges i enlairaments, mentre que els internacionals han disminuït un 0,3 %, amb 18.027 vols en total.

Madrid el més transitat

L’aeroport que major trànsit va registrar va ser Adolfo Suárez Madrid-Barajas, amb 4.907.000 de passatgers, amb un increment del 7,1% i el que més creix entre els grans. D’aquesta manera, Madrid reverteix la tendència que Barcelona creixi més i que s’havia donat en els tres trimestres anteriors.

Augmenta un 8% el transport de mercaderies

Pel que fa a la mercaderia, l’aeroport de Madrid va registrar el major trànsit, amb 48.779 tones, el 5% més, seguida de Saragossa, amb 17.328 tones, el 24% més, i Barcelona, amb 16.272 tones, el 15%. En total, la xarxa d’Aena va transportar 254.828 tones, el 8% més.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.