fbpx

Legal Ágora Barcelona

Legal Ágora Barcelona va néixer el 1997 amb la intenció de donar cobertura a la defensa de la reclamació de la indemnització de les víctimes d’accidents de trànsit que desitjaven un advocat independent de les companyies d’assegurances. Un bufet d’advocats trànsit que prioritza l’empatia amb els clients, a més de l’obtenció de la màxima indemnització. La seva obstinació a dedicar el seu temps també a l’acompanyament perquè els lesionats tinguin una recuperació més suportable i satisfactòria.

Legal Ágora Barcelona – Abogados accidentes

En cas d’accident

En cas d’accident el millor és intentar arribar a un acord amistós amb l’altre conductor implicat, perquè tots dos emplenin el comunicat amistós. Aquest és molt important a efectes de prova en cas de judici i és molt important omplir correctament. Igual forma de recórrer a les autoritats si els danys materials són importants o si hi ha danys personals. En aquest cas els agents emplaçats Guàrdia Urbana de Barcelona, ​​Mossos d’Esquadra Trànsit, Guàrdia Civil de Trànsit, … al lloc de l’esdeveniment determinaran les causes de l’sinistre i elaboraran el “atestat”.

Si has patit lesions, tu mateix o qualsevol dels viatgers en els vehicles, has de sol·licitar un “part d’assistència mèdica” en què figuri que aquests danys s’han produït com a conseqüència de l’accident. Aquest document és important perquè aquests parts constituiran una prova important en la reclamació de la compensació a les companyies d’assegurances. A Legal Ágora Barcelona li tramitaran tota la paperassa i l’assessorarem de tots els passos que cal fer perquè estiguis tranquil des de casa teva o centre mèdic si és que has patit lesions.

CONTACTE

Avinguda Diagonal 640 6 planta BARCELONA 08017

Pàgina web