fbpx

Escriu aquí

Actualitat Salut

Les activitats de la residència Sant Gervasi Parc

Compartir

A la residència Sant Gervasi Parc, ofereixen un complet programa d’activitats destinades a l’augment i manteniment de les facultats cognitives i físiques dels residents, aquestes activitats es revisen periòdicament per tal d’adaptar-se a les preferències i necessitats de les persones.

Podem classificar les activitats que desenvolupen en diferents àrees, les quals es treballen de manera interrelacionada i es promouen i potencien entre elles.

 

Àrea Motora


En aquestes activitats l’objectiu és millorar, mantenir i prevenir la actividades 3pèrdua de les capacitats físiques. Aquesta àrea es treballa mitjançant mètodes i tècniques de gimnàstica de manteniment, psicomotricitat, exercicis respiratoris, etc. Amb la supervisió de la fisioteràpia.


Àrea Cognitiva

Es duen a terme activitats grupals o individuals que potencien les capacitats cognitives, per aconseguir la màxima autonomia de la persona i els eu benestar. Per dur-lo a terme, es proposen activitats estimulats, tallers de reminiscència, lectures, tallers de memòria, tertúlies, etc. Sempre tenint en compte la part lúdica i motivadora de cada activitat.

Àrea emocional i participativa

L’objectiu és potenciar la participació en les activitats i aconseguir millorar la satisfacció dels residents, mentre es treballa l’autoestima i la part emocional de les peractividades 4sones. Per aconseguir-ho es promouen treballs manuals, es preparen les festivitats, jocs de taula, tallers de teatre, passejos i sortides.


Àrea Funcional

L’equip de Residencial Sant Gervasi Parc consideren que és molt important aconseguir la màxima autonomia possible en les activitats de la vida diària bàsica com alimentar-se, vestir-se, la higiene, la mobilitat, etc. I en les activitats instrumentals com poden ser saber fer funcionar el telèfon o els diners. Per aquest motiu es realitzen activitats a nivell individual per treballar aquests aspectes.

A continuació podreu veure un exemple de les accions que es realitzen durant una setmana a la residència Sant Gervasi Parc.

activitats-setmana-21-novembre

Si vols obtenir més informació, no dubtis en contactar amb ells.

activitats

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.