fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Les 5 galeries d’art que pots trobar a Enric Granados

Compartir

Enric Granados és un carrer conegut per la gran majoria de barcelonins. Es tracta d’un carrer que destaca pel seu encant i que sorprèn per la seva tranquil·litat enmig de ple barri de l’Eixample.

Per molts és conegut com un espai amb una gran oferta gastronòmica i on anar a prendre una copa dins els seus delicats locals i terrasses. Però, a més de ser una zona de culte pels amants del bon menjar, compte amb una extensa oferta de galeries d’art al mateix carrer Enric Granados. Recorrent el carrer des del seu inici, tocant l’Avinguda Diagonal, fins a arribar gairebé a Plaça Universitat, ens anem topant amb un seguit de galeries d’art referents dins la ciutat.

 

Side Gallery

Si comencem per la part més alta del carrer trobem en primer lloc la Side Gallery. Establerta a Barcelona i fundada el 2015, aquesta jove galeria treballa amb el disseny internacional del segle XX, així com amb el disseny contemporani.

Es tracta d’una galeria especialitzada amb el disseny històric llatinoamericà, però també amb una especial sensibilitat pel disseny espanyol del segle passat.

Les 5 galeries d'art que pots trobar a Enric Granados

Side Gallery, Enric Granados 80

Galeria Malborough

Aquesta galeria va ser fundada l’any 1992 a Madrid i va obrir portes a Barcelona per primera vegada l’any 2006.

Destaca per la seva exposició d’art contemporani, acollint les obres dels artistes més famosos del país. Com a galeria independent, col·labora contínuament amb Malborough Nova York i Londres per presentar el treball d’artistes internacionals i emergents a Espanya. A més, també treballa amb col·leccions de museus i espais públics d’Espanya.

Galeria Marlborough Enric Granados

Galeria Marlborough, Enric Granados 68

N2 Gallery

Des de l’any 2005 representa i promou el treball d’artistes nacionals i internacionals. Té com a objectiu contribuir a la internacionalització i posicionament global de la seva obra.

N2 Galeria forma part de l’Associació de Galeries de Barcelona (Art Barcelona) i del Consorci de Galeries, conjuntament participen en iniciatives per promoure la cultura en tots els àmbits de la vida contemporània.

N2 Gallery Enric Granados

N2 Gallery, Enric Granados 61

Galeria 3 punts

Es tracta d’una galeria especialitzada en difondre l’art contemporani en totes les seves disciplines. Cada any es planifiquen diverses exposicions individuals i la galeria 3 punts també participa en fires internacionals.

Galeria 3 punts Enric Granados

Galleria 3 punts , Enric Granados 21

Cosmo cafè-galeria

I per finalitzar la visita artística, què millor que gaudir d’un refrigeri dins del cafè-galeria Cosmo. Es tracta d’un bar amb un espai dedicat a exposicions artístiques d’art contemporani que, a més, ofereix concerts, cursos culturals, botigues de pop-up i organitza esdeveniments.

Cosmo Café-galeria Enric Granados

Cosmo café-galeria, Enric Granados 3

Si vols conèixer més activitats per realitzar a Barcelona, aquest article t’interessarà.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Següent