fbpx

Escriu aquí

Actualitat

5 avantatges de viure en una residència

Compartir

Avui en dia és molt habitual utilitzar les residències d’ancians com a opció a l’hora de cuidar els nostres familiars més grans.
No obstant això, sembla que l’ús de residències per cuidar els nostres familiars està estigmatitzat. Encara costa entendre que no tenir temps suficient per fer-nos càrrec d’ells és quelcom molt normal, de fet portar-los a una residència o centre de dia és proporcionar-los totes les atencions necessàries que no podem donar-los a casa per diferents motius.

5 avantatges de viure en una residència

L’objectiu de les residències és garantir el benestar i la qualitat de vida de les persones grans, intentant que els familiars estiguin integrats en aquest procés.

És una etapa molt important de la vida, i en una residència es precisarà la millor atenció, afecte i assistència. És un lloc on poden seguir gaudint de la vida amb una major tranquil·litat i seguretat.
A continuació us exposem una sèrie d’avantatges de viure en una residència:

 1. Llibertat de moviments: La majoria de residències estan adaptades a persones amb diferents tipus de dependències o patologies o inclòs amb dificultats de moviment, gràcies a ascensors i rampes. D’aquesta forma, els residents no tenen limitacions a l’hora de desplaçar-se i poden moure’s amb més normalitat. Aquestes facilitats no es troben a les casescomunsi normalment ens trobem amb faltes d’espai.
 2. Menús adaptats a cada resident: El menjar és un altre de les coses a tenir en compte, per això a les residències, hi ha menús elaborats diàriament i adaptats a les necessitats alimentàries dels residents. En canvi, a casa si sobretot viuen sols, no és tan fàcil que puguin cuinar-se ells mateixos els menús que necessiten pel seu benestar.5 avantatges de viure en una residència
 3. Atenció mèdica: Per una persona sola o simplement una família seria quasi impensable poder permetre’s una atenció mèdica 24 hores del dia i cada dia de la setmana. Però en aquests tipus de residències sí que és possible, ja que el cost és compartit per tots els residents que ho necessitin.
 4. Companyia: La companya és quelcom essencial quan et fas gran. Les connexions socials són vitals pel benestar personal, en aquests centres els nostres familiars poden estar amb gent de la seva edat amb els que poden compartir aficions i conversacions. Aquest és un important avantatge de viure en una residència en canvi de viure sol a casa.
 5. Major activitat: Hem de tenir en compte que els ancians estan més actius en aquestes residències que a casa seva o casa dels familiars. A les residències organitzen activitats recreatives amb persones que es dediquen a ajudar-los. Aquestes activitats permeten l’estimulació mental i física dels residents. Això els hi permet no perdre les seves capacitats a causa de la inactivitat que es produeix quan estan sols a casa sense ningú que els motivi.

En definitiva les residencies per la tercera edat, haurien de ser considerades com una bona opció en el cas que es necessiti. A SAR Quavitae porten més de 25 anys cuidant de la nostra gent gran, si necessites més informació no dubtis en contactar amb ells.

logo_sarquavitae_es

Tags:

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
 • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
 • Legitimación Tu consentimiento.
 • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
 • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.