fbpx

Escriu aquí

Actualitat

300 alumnes participen en el “II Torneo de Deporte Inclusivo de Sanitas”

Compartir

A prop de 300 alumnes amb i sense discapacitats participen conjuntament en aquestes jornades dedicades als esports inclusius de Sanitas a Madrid.

El passat 4 de novembre aproximadament 300 alumnes de secundària i batxillerat amb i sense discapacitats van participar conjuntament en el “II Torneo de Deporte Inclusivo de Sanitas”, on van practicà nou disciplines esportives en equips mixtes d’alumnes amb i sense discapacitats.

La Fundació Sanitas ha comunicat que aquests alumnes de sis centres escolars diferents han estat acompanyats pels tècnics del Centro de Estudios sobre Deportes Inclusivos (CEDI).
En el torneig s’ha pogut gaudir de la pràctica de nou esports, tots ells adaptats a les diferents discapacitats, com per exemple l’atletisme per a cecs, Rugby per a gent amb cadira de rodes o voleibol asseguts entre d’altres.

sanitas

La directora general de la Fundació Sanitas , Yolanda Erburu ha recalcat la importància d’aquestes jornades que han aconseguit la interacció entre alumnes i professors, i han aconseguit sensibilitzar als més joves sobre la importància de practicar esports conjuntament.
D’aquesta manera, el torneig s’emmarca dins de la VII Setmana de l’Esport Inclusiu que forma part de la Alinça Estrategica per l’esport Inclusiu, una iniciativa de la fundació Sanitas, que és pionera en promoure la pràctica conjunta de l’esport entre persones amb i sense discapacitats.

La Fundació Sanitas està compromesa amb l’esport Inclusiu, la salut i el benestar dels cuidadors de les persones amb demència, la cooperació en la salut i la investigació en malalties cardiovasculars.
Sanitas és la companyia especialista en serveis de salut i benestar a Espanya. Ofereix als seus clients productes i serveis adaptats a les necessitats reals de les persones en cada etapa de la seva vida a través d’un model integral de salut que inclou diferents serveis: assegurances mèdiques, hospitals i centres multi especialitat, centres de benestar, clíniques dentals, altres serveis de salut i per últim serveis d’atenció a persones grans.

sanitas

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.