fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Terror, càmera i acció! El Festival de Sitges a Barcelona 2019

Compartir
Festival de Sitges 2019

PRÈVIA

El pròxim dia 3 d’octubre, se celebra la 52ª edició del Festival de Sitges a Barcelona. Un espectacle on es donaran a conèixer més de 40 títols nous, dels quals prendran protagonisme les seccions de terror i una amplia gama de títols fantàstics. A part de concerts i tota mena d’activitats relacionades amb la indústria.

L’atmosfera de “Mad Max” es convertirà en la temàtica principal del festival, juntament amb la celebració dels 40 anys de Alien.

Zombis, terror adolescent, mites clàssics, vampirisme en clau al·lucinògena i clàssics de la vella escola del 80.  Seran els principals protagonistes d’aquests deus dies que dura aquest espectacle tan esperat. També, es podrà trobar títols clau de l’època daurada de la ciència ficció italiana dels 70. Per suposat, els millors títols d’animació internacional com “One Piece Stampede”. La popular pel·lícula de Netflix, “En la hierba alta”, inaugurarà el festival. Juntament amb l’estrena mundial de “Suicide Tourist”, protagonitzada per al popular Jaime Lannister de “Juego de Tronos”.

L’oferta basca i catalana no hi pot faltar, igual que els millors títols del cinema fantàstic llatinoamericà. La representació femenina ocupara un espai predominant al festival, com ho ha fet els ultims anys.

HOMENATGES I PREMIS

Entre els membres guardonats, cal destacar el reconeixement a la carrera de Sam Neill, protagonista de pel·lícules com “La posesión” o un clàssic com “Parque Jurásico”. Per als amants del cinema de culte, s’estrenarà “Memory-The origins of Alien”, on es farà un viatge a la memòria del director Ridley Scott i es revelaran els secrets i procés de com es va fer i produir un dels títols més populars del cinema.ç

Falten menys de tres mesos per al 3 d’octubre i la 52a edició del Sitges, per tant, tot comença a rodar.

En conclusió, això es tan sols un petit tastet del que es pot arribar a veure aquest anys al Festival de Sitges a Barcelona. 

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.